Ercan ÇELİK

Tire Belediyesi ve Tire Rahvan At Yetiştirme ve Yaşatma Derneği işbirliğiyle tertip edilen rahvan at yarışlarına, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden onlarca at ve yüzlerce yarış sever katılmıştı. Festival havasında geçen yarışların ardından Tire Rahvan At Yetiştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Necati Öter, yılın Rahvan At Ağası’nı açıkladı. 2022 – 2023 sezonu Rahvan At Ağası, Mehmet Öztürk oldu.

Dernek Başkanı Necati Öter, “14 Mayıs tarihinde Tire Belediyesi Tire Rahvan At gecesinde sahiplendirilmeye çıkarılan tam takım rahvan tayımız Mehmet Öztürk beyefendiye sahiplendirilerek 2022 ve 2023 yılı  dönemi Rahvan At  Ağası seçilmiştir. Bu sebeple Rahvan At Ağası Mehmet beyi Dernek üyeleri ve yönetim olarak almış olduğu bu sosyal sorumlulukta başarılar diler.Ağamızın her daim yanında ve yanı başında olduğumuzu belirtiriz.” Dedi.

Rahvan At Ağası Mehmet Öztürk, “Bize bu ağalık görevini layık gören Sayın Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran, Dernek yönetimine geceye renk katan değerli kulüp başkanlarımıza fedakar ve cefakar atçı kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Yapılacak olan etkinliklerde rahvan camiasını gönülden destekliyorum. Her daim yanı başlarında olduğumu belirtirim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi