Ergün ÇELİK

Tire’nin tanınmış simalarından Organizatör Muzaffer Baybars, Tire’ye yine bir ilki yaşatıyor. Geçmiş yıllarda sayısız ünlü sanatçıyı Tirelilerle buluşturan Baybars, şimdi de Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olan Mustafa Keser’i Tire’ye getiriyor. Bahçesaray Kır Düğün Salonu’nun ev sahipliğinde yapılacak olan Mustafa Keser Konseri şimdiden Tire başta olmak üzere çevre il ve ilçelerin ilgisini çekti. 17 Mayıs Çarşamba gecesi gerçekleştirilecek olan konserde O Ses Türkiye sanatçısı Ozan Akyurt da sahne alacak. Konsere sayılı günler kala ilginin yoğunlaştığı gece için davetiyeler hızla tükeniyor.

KİMLERİ GETİRMİŞTİ?

Bölgenin en etkili organizatörü Muzaffer Baybars, Tire tarihinde sayısız ünlü sanatçıyı hayranlarıyla buluşturdu. Baybars geçmiş yıllarda Cengiz Kurtoğlu, Coşkun Sabah, Müslüm Gürses, Güllü, Etkin, Popstar Armağan, Hamiyet, Küçük İbo, Metin Levent, Popstar Kader, Komedi Dans Üçlüsü, Onur Koç gibi halkın sevgisini kazanmış birçok sanatçıyı Tire’ye getirerek sevenleriyle buluşturdu.

REZERVASYON NASIL YAPILACAK?

Bahçesaray Kır Düğün Salonu’nda yapılacak olan Mustafa Keser Bahar Konserine rezervasyon yaptırmak çok kolay. Dileyen 0532 342 07 49 numaralı telefondan Muzaffer Baybars’ı, dileyenler ise 0537 608 4788 numaralı telefondan Muammer Akyurt’u arayarak kolayca rezervasyonlarını yaptırabilir.

Editör: Haber Merkezi