Tireli vatandaşlar artık ayakkabı ve sportif giyim eşyası alırken daha kolay seçim yapabilecek. Onlara bu kolaylığı, ünlü ayakkabı, sportif giyim ürünleri ve aksesuarları markası Lescon’un Tire’de açılan mağazası sunacak. Tire Park AVM’de açılan Lescon mağazasında birbirinden çık tasarımlarda ve kalitede bay, bayan ve çocuk ayakkabısı, giyim eşyaları ve sportif aksesuarlar yer alacak.

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire’nin tanınan ve sevilen isimlerinden olan, kurduğu orkestra ile yıllardır Tirelileri düğünlerde ve özel günlerinde eğlendiren Muammer Akyurt tarafından açılan ve işletilecek olan mağazanın resmi açılış töreni önceki gün gerçekleşti. Çok sayıda konuğun katıldığı açılış töreninde yer alan isimler arasında; İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Tire Park AVM’nin sahibi Mehmet Delikanlı ve Esat Filiz yer aldı.

Açılışa katılan tüm konutlar işletme sahibi Muammer Akyurt’a hayırlı olsun dileklerini sundular.  Lescon Tire yetkili bayiliğini yapacak olan işletme sahibi Muammer Akyurt, yaptığı kısa konuşmada; “Lescon ayakkabı ve tekstili ürünleri yanı sıra mağazamızda Adidas, Nike, New Balance ve Puma markalarının ürünleri de yer alacak ve satılacak. Tüm markaların ayakkabıları yanı sıra tekstil ürünleri de bulunacak. Açılışımıza özel indirimlerimiz olacak. Tüm Tire halkını kalitenin adresine mağazamıza  bekliyoruz.” dedi.




HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi