Ergün ÇELİK

 

Eğitim kalitesiyle olduğu gibi, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren Kocatürk Koleji, bu yılki Okul Aile Birliği dayanışma gecesinde çok anlamlı bir davranışa daha imza attı. Aynı zamanda kuruluşlarının 19. Yılını da kutlayan Kocatürk Kolejleri, düzenlenen gecenin geliri ile engelli vatandaşların kullanımı için 20 adet akülü araba satın aldı. Bununla da sınırlı kalmayan Kocatürk Koleji Okul Aile Birliği, 100 kişilik toplu sünnet şölenini de üstlendi. Kocatürk Koleji idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin bir araya geldiği özel gecede birbirinden güzel anlar yaşandı.

 

TİRE’YE ÇİFTE PLAKET

Gecenin sonunda ise Kocatürk Tire Kampüsü’nün yeni eğitim öğretim yılına kazandırılmasına vesile olan İşadamı Hüsamettin Karadağ ve okulun inşaatını üstlenen Tire’nin güçlü inşaat firması Pehlivan İnşaat’ın Kurucusu Bilal Pehlivan’a plaket verildi. Tireli İşadamları plaketlerini Kocatürk Kolejleri Kurucusu Mustafa Kocatürk ve Okul Müdürü Mehmet Yaşar Akyol’un elinden aldı.

 

TİRE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Düzenlenen gecenin ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Kocatürk Kolejleri Kurucusu Mustafa Kocatürk “Tire her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi. Kocatürk açıklamasında; “Eğitim alanında Tire’de yepyeni bir sayfa açıyoruz. Tire-Bayındır Yolu üzerine yapımına başladığımız dev kampüsümüz yeni eğitim öğretim yılına hazır olacak. Geleceğin şampiyon öğrencilerini bu bölgeden çıkaracağız. Tire buna hazır ve layıktır” dedi.








Editör: Haber Merkezi