Tirespor Yöneticisi, Ünlü organizatör Muzaffer Baybars ve Tirespor’un önceki takım kaptanı Volkan Güler’in ortak girişimiyle kurulan Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon Merkezi, 20 Eylül Çarşamba Günü kapılarını açıyor. Türkiye çapında birbirinden ünlü sanatçıların katılacağı açılışta, deyimi yerindeyse yıldızlar geçidi yaşanacak. Sünnet, nişan, düğün ve her türlü özel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon Merkezi, bunun dışında belirlenen aralıklarla Türkiye’nin ünlü sanatçılarını Tireli sevenleriyle buluşturacak.

YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANACAK

Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon Merkezi için görkemli bir şölen hazırlayan Muzaffer Baybars ve Volkan Güler, açılış şerefine çok sayıda ünlü sanatçıyı Tire’de bir araya getirecek. Gecenin başında Tireli yerel sanatçıların sahne alacağı dev konserde sırasıyla Yusuf Şanlı, O Ses Türkiye yarışmacılarından Ozan Akyurt, Celal Geçgin ve Ozan Solaker geceye katılanları coşturacak. Tireli sanatçıların ardından saat 20:00’da sahneye Onur Işıksal çıkacak. Işıksal’ın ardından İzmir gecelerinin aranan sesi Almina ve Almina’nın ardından Ünlü Sanatçı Halil Altınses sahne alacak.

GÜÇLÜ SOYDEMİR, POPSTAR ARMAĞAN VE METİN LEVENT GELİYOR

Çok iddialı bir açılış şöleni hazırlayan Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon, gecenin finalini ise sesleriyle Türkiye’yi kasıp kavuran sanatçılarla yapacak. Öyle ki saat 21:45’de Popstar Metin Levent sahneye çıkacak. Levent’in ardından Popstar Armağan ile geceye devam edecek olan davetlileri gecenin sonunda büyük bir sürpriz bekliyor olacak. Gecenin finalini güçlü sesi ile Türkiye genelinde sayısız hayranı olan Güçlü Soydemir yapacak.

‘HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN’

Kırçiçeğim Davet ve Organizasyon Merkezi işletmecileri Muzaffer Baybars ve Volkan Güler, HaberTire Gazetesi’ne yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Açılış gecemizde Tire’nin ve bölge halkının tüm kesimlerini bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız yatırımla hem Tire ekonomisine katkıda bulunacağız hem de gençlerimize yeni istihdam alanları açacağız. Düğün, nişan, sünnet ve her türlü özel etkinliklerde halkımıza hizmet vereceğiz. Bunun yanı sıra belli programlar dahilinde düzenleyeceğimiz etkinliklerle Türkiye’nin ünlü sanatçılarını Tireli sevenleriyle buluşturacağız. Tüm Tirelileri açılışımızdaki yemekli halk konserine davet ediyoruz.

BU FIRSAT KAÇMAZ

20 Eylül Çarşamba Günü gerçekleştirilecek olan yemekli halk konserinde yerlerinizi şimdiden ayırtın. Köfte, Keşkek, Ezme, Salata ve Meşrubattan oluşan menü fiyatı sadece 30 TL iken, ayrıca alınacak diğer içecek ve yiyecekler ekstra ücretlendirilecek. Rezervasyonlarınızı 0532 342 07 49 numaralı telefondan Muzaffer Baybars’a ve 0507 442 52 59 numaralı telefondan Volkan Güler’e yaptırabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi