Ercan ÇELİK

Tire Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçe İşleri’nde çalışan üye işçiler, tam kapanma sebebiyle 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı erken kutladı. Tire Belediyesi Tamir ve Bakım Atölyelerinde gerçekleştirilen kutlama programına DİSK/Genel-İş Sendikası 7 Nolu Şube Başkanı Özgür Genç, Tire Belediye Başkan Vekili Doğukan Eroğlu, Belediye Sendika Temsilcileri ve çok sayıda üye işçi katıldı. Büyük bir coşku içinde gerçekleştirilen kutlamada, DİSK/Genel-İş Sendikası 7 Nolu Şube Başkanı Özgür Genç konuşma yaptı. 2 yıldır 1 Mayıs kutlamalarını pandemi koşullarında yaptıklarını söyleyen Genç, belediye işçilerinin, sağlık çalışanlarından sonra en önemli çalışma grubunda olduğunu söyledi. Belediye işçilerine hizmetlerinden dolayı teker teker teşekkür eden Genç, tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Özgür Genç’in ardından mikrofona Tire Belediyesi Başkanvekili Doğukan Eroğlu davet edildi. Pandemi nedeniyle buruk bir kutlama gerçekleştirildiğini söyleyen Eroğlu;

“Bizler Tire Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin en önemli aktörlerinden biri de çok değerli işçilerimizdir. Özverili çalışmalarından dolayı tüm işçilerimize teşekkür ediyorum. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi