Tire Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölet Şenlik Alanı’nda, Gençlik Şöleni düzenledi. İzmir’in sevilen grubu Fondip’in muhteşem konserinin yer aldığı gecede bale ve halk oyunları gösterileri yer alırken, geçtiğimiz gün düzenlenen müzik yarışmasında dereceye giren guruplar da alanda sahne aldı.

GRUP FONDİP COŞTURDU
Gecenin ilerleyen saatlerinde gençlerin ilgiyle takip ettiği Grup Fondip, Gölet şenlik alanında  sahne aldı. Yaklaşık bir saat süren konserde Tireliler gönüllerince eğlendi.

YARIŞMADA DERECE ÖDÜLLERİ BAŞKAN DURAN'DAN
18 Mayıs'ta yapılan müzik yarışmasında dereceye giren Yaren Mengencoğlu, Ecrim Memişoğlu, ve Gurup Kuzey Yıldızları'na ödüllerini Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın elinden aldı. Gençlere yönelik çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Başkan Duran;  dereceye giren gençleri tebrik etti. 
19 Mayıs Gençlik Şöleninde konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; Bugün 19 Mayıs 2022. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bitti denen yerde, yanan kül olmuş olan bir ülkede mücadele azmi ile büyük hedeflere Samsun'a adım atmalarının 103. Yıldönümü. Onların azmi ve geleceğe olan umudu ile hep birlikte bu güzel bayramı kutlamak üzere toplandık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının gösterdiği yolda hiç durmadan yürüyeceğimize ant içtik. Bu güzel gecede buraya teşrif eden siz değerli Tirelilerin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." Dedi.

Editör: Haber Merkezi