New Holland/Türk  Traktör’ün Tire Bayisi Cantrak, 8 Ekim Perşembe günü  yapacağı “Kapsamlı Tatbikat” ile bölge çiftçisini en yeni modelleri ile buluşturacak ve sahada traktörlerinin performanslarını bizzat üreticilere test ettirecek.


Türkiye’deki üretimlerini Koç Grubu ile yaptığı ortaklık çerçevesinde Ankara’daki fabrikasında yıllardır sürdüren ve yakın zaman önce Kocaeli’nde açtığı ikinci fabrika ile geliştiren Dünya çapındaki New Holland/Türk Traktör firmasının Tire’deki bayiliğini yapan Cantrak işletmesi, 8 Ekim Perşembe günü, Tire-Gökçen asfaltı üzerinde uygulamalı bir tanıtım çalışması gerçekleştirecek.


8 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK
New Holland’ın yurt çapında gerçekleştirdiği “Tarla Günleri” etkinlikleri kapsamında bölgemizde gerçekleştireceği ve adını “Kapsamlı Tatbikat” koyduğu uygulamalı test ve bilgilendirme etkinlikleri Peşrefli Köyü üzerinde olacak. 8 Ekim Perşembe günü yapılacak olan uygulamanın başlama saati 10:30. 


ANKARA’DAN ‘FUAR EĞİTİM TIRI’ DA GELECEK
Traktör sahipleri ve kullanıcıları ile traktör almak isteyen tüm çiftçilerimizi ve üreticilerimizi yakından ilgilendiren bu önemli çalışma için New Holland’ın ‘Fuar Eğitim TIR’ı da Tire’ye gelecek. Ayrıca bu önemli uygulama ve bilgilendirme çalışması için yüzlerce kişinin  çalıştığı Ankara’daki New Holland fabrikasının Genel Müdürü’nün de Tire’ye gelmesi ve bizzat Tire ve Küçük Menderes Havzası’ndaki üreticilerle yüz yüze gelmesi söz konusu. 


TÜRKİYE’DE TRAKTÖR SEKTÖRÜNÜN % 51’İNİ ELİNDE TUTUYOR
Seylan Pervane’nin kurduğu ve oğlu Arman Pervane’nin işlettiği Tire New Holland Bayisi olan Cantrak’ın Müdürü Halil Gözükara, Yüzde yüz yerli üretim olan ve Türkiye traktör sektörünün yaklaşık % 51’lik kısmını elinde bulunduran New Holland/Türk Traktör’ün bölgemiz çiftçisi tarafından da çok sevildiğini, tutulduğunu ve tercih edildiğini belirtti. 


YEDEK PARÇA, SERVİS VE EKİPMAN SIKINTISI ÇEKTİRMİYOR
New Holland’ın yedek parça, servis ve ekipman sıkıntısı çektirtmeyen bir marka olduğunu, motor aksanın sağlamlığını zaten herkesin bildiğini belirten Gözükara, Tire ve çevresindeki tüm traktör sahiplerini, traktörü hangi marka olursa olsun, ve traktör alacak isteyen tüm çiftçileri ve üreticileri bu önemli etkinliğe davet etti. 


‘KAPSAMLI TATBİKAT’ PEŞREFLİ KÖYÜ ÜZERİNDE OLACAK
Peşrefli Köyü üzerinde Tire-Gökçen asfaltında gerçekleştirecekleri “Kapsamlı Tatbikat” ile en yeni demo araçlar yer alacak ve onlarla ilgili teknik bilgiler verilecek. Ayrıca traktörler deneme sürüşüne tabi tutulacak. İsteyen çiftçiler, bizzat traktörleri kullanarak deneme yapacak. Hatta traktörlere takılacak olan tarla ekipmanları ile tarlada uygulama yapılacak ve tarladaki performansları bizzat görülecek.


Editör: Haber Merkezi