Ercan ÇELİK

Törenin açılış konuşmasını okul kurucu müdürlerinden Rahim Temizkan yaptı. Kendisi aynı zamanda tarih öğretmeni olan Temzikan, Çanakkale Zaferi ve aziz şehitlerimizle ilgili güzel bir konuşma yaptı. 
Gösteri ortaokul öğrencileri tarafından yapıldı. Bir buçuk ay gibi bir sürede hazırlandılar. 


Kıyafetleri  özel olarak diktirildi. Gösterinin sunumunu ise, öğrencileri gösteriye hazırlayanlardan Türkçe öğretmeni Nurşifa Çayır ile Matematik Öğretmeni Hasan Karamanlı yaptı. 
Öğrencilerin gösteriye hazırlanmasında büyük emek harcayan öğretmenlerden müzik öğretmeni Burcu Orbahçı, gösteride kullanılan birçok türküyü seslendirdi. 
Öğretmen ve öğrencilerin tek yürek halinde büyük emeklerle hazırladıkları programı izleyen herkes duygu dolu anlar yaşadı. Kimi izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadılar. 
Gösteri sonrası Kurucu Temsilcisi Mustafa Ünveren, günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından, etkinliğe katılan öğrencilere başarı belgeleri verildi.


Ayrıca programda Çanakkale 18 Mart temalı maket yarışması düzenlendi. Yarışmayı kazanan ilk üç öğrenciye okul kurucu müdürlerinden Burak Demetçi ödüllerini verdi.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı program, alkışlarla sona erdi.
 

Editör: Haber Merkezi