Ergün ÇELİK

Yaklaşık 3 yıl önce Tire-Bayındır Yolu üzerinde kurulan Arena Düğün Davet ve Organizasyon açıldığı günden bu yana kendini geliştirerek yoluna devam ediyor. 800 metrekare kapalı alan, 2 Bin 500 metrekare açık alan olmak üzere toplamda 10 Bin metrekare üzerine kurulu olan Arena, doğanın yeşili ile gökyüzünün mavisini bir araya getiriyor. Standart kır düğünlerinin yanında cemiyet sahiplerinin dilekleri doğrultusunda her türlü seçeneği müşterilerine sunan Arena Düğün Davet ve Organizasyon’da adeta yok yok. Girişte misafirleri karşılayan hosteslerden, özel dans ekiplerine, canlı müzikten, çeşitli görsel şovlara kadar birçok hizmetin verildiği Arena Düğün Davet ve Organizasyon 2018 yılı için de rezervasyonlarını tamamlamak üzere.  Önümüzdeki sezon sürprizlerine bir yenisini daha ekleyecek olan Arena, yepyeni bir projeyle daha Tirelilerin karşısına çıkıyor.

YEMEKLER DE ARENA’DAN

Kır düğün salonu teminiyle birlikte düğün, nişan ve sünnet organizasyonları için yemek hizmeti de veren Arena, Tire’nin en özel aşçılarını bir araya getirerek birbirinden lezzetli düğün yemeklerini misafirleri için kendisi hazırlıyor. Müşterilerine sadece nasıl bir düğün istediklerini hayal etmek kalıyor.

2018 YILI ACELE EDİN

Önümüzdeki sezon için Arena Düğün Davet ve Organizasyon’u tercih edeceklerin ellerini çabuk tutması gerekiyor. Öyle ki 2018 düğün sezonunda sınırlı sayıda boş gün bulunuyor. Rezervasyonlarınız için 0555 881 30 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi