Ergün ÇELİK

Necati Yabaş tarafından 2006 yılında kurulan Süren Boya, kurulduğu günden bu yana hem kendi sektöründe hem de diğer sektörlerde büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ‘Süren Vinç’ markasıyla Vinç Hizmetleri sektörüne giren Süren Boya şimdi de ‘Süren Kuruyemiş’ markasıyla kuruyemiş, kuru kahve ve şekerleme sektörüne girdi. Gümüşpala Caddesi, Yıldız Meydanı’ndaki işyerinde hizmete giren Süren Kuruyemiş, bundan sonra Tire’nin yeni tadı, yeni tuzu olmayı amaçlıyor.

SÜREN KURUYEMİŞ’TE YOK YOK

Tire’nin hatırlı esnaflarından Necati Yabaş’ın, oğulları Mustafa ve Mehmet Yabaş ile birlikte açtığı yeni işyerinde yok yok. Kuruyemişten Kuru Kahveye, Baharattan lokuma ve çikolatadan şekerlemelere kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Süren Kuruyemişte, bir markette bulunan hemen her şey bulunuyor.

ÖZEL GÜNLER İÇİN, ÖZEL LEZZETLER

Kuruyemiş ticaretinin yanında her türlü özel günlere de hitap eden Süren Kuruyemiş, kız isteme, nişan ve diğer özel etkinlikler için çeşitli gondol ve tepsi paketleriyle de müşterilerine hizmet verecek. Birbirinden lezzetli çikolata, çerez ve lokum paketleri ‘Süren Kuruyemiş’ markasıyla kız evlerine girecek.

“AYNI DİSİPLİNLE GIDA SEKTÖRÜNDEYİZ”

‘Süren’ Markasının, Boya Uygulama, Tamirat Tadilat ve Vinç Hizmetleri sektöründen sonra Gıda Sektöründe de olması gerektiği düşüncesiyle yola çıktıklarını belirten Süren Boya kurucuları yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler;

“Bizler yıllardan beri ‘Süren’ markasıyla boya satışı, boya uygulama, tamirat ve tadilat alanlarında müşterilerimize hizmet veriyoruz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler bizi gururlandırdığı gibi aynı zamanda başka sektörlerde de hizmet verme arzusuna yöneltti. Uzun çalışmalarımız neticesinde ‘Süren Kuruyemiş’ markasıyla gıda sektörüne girmeye karar verdik. Kuruyemiş sektörüyle birlikte asıl işimiz olan boya, tamirat-tadilat ve vinç hizmetlerimizi her zaman olduğu gibi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz.






Editör: Haber Merkezi