Kooperatif ortakları ve tüketicilerin yoğun talebi sonucunda Turgut Özal Bulvarı’nda Kooperatif İdari Binası yanında bugün faaliyete geçen markette taze kasaplık et çeşitleri, peynir çeşitleri, ambalajlı süt ve süt ürünleri, ambalajlı et ve et ürünlerinin yanı sıra temel ihtiyaç ürünleri yer alıyor. Ayrıca Türkiye’de üretim yapan diğer kooperatiflerin ürünleri de raflara sunuluyor.

AÇILIŞA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Konuyla ilgili açıklama yapan Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük; “Tire Süt Kooperatifi olarak üreticinin ürününü mamule dönüştürüp tüketiciyi doğrudan sunma çalışmalarımızı yıllardır sürdürüyoruz.

Tüketiciler tercih etmekle sadece güvenilir gıdaya ulaşacağı gibi aynı zamanda üreticiye destek vermiş olacaklar.

Marketimiz ilçemizin batı güzergahındaki konutların yanı sıra aynı zamanda bu güzergahtan geçenlere de hizmet veriyor. Müşterilerimiz, konum gereği park sorunu da yaşamayacaktır.

Tire Süt Kooperatifi, Tire’nin ismini tüm ülkeye duyurmuş, yarattığı model ile Dünyanın dikkatini çekmiş Tire’nin bir markasıdır. Tüm ilçe halkının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağına inanıyoruz. Çünkü marketin sahibi 2000 üretici. Marketimizin faaliyete geçmesinin Yerli Malı haftasında olması da ayrı bir anlam katmıştır. Kooperatif olarak ‘Yerli Üretelim, Yerli Tüketelim’ misyonumuz çerçevesinde projelerimizi sürdüreceğiz.

17 Aralık 2021 saat 15:00’te yapılacak açılış törenimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi