Kısa süre önce Tire de hizmete açılan Gül Hasar Danışmanlık firması hizmette sınır tanımıyor. Gül Hasar Çözüm ve Danışmanlık şirketi olarak Tire'de Adliye Meydanında bulunan ofiste mağdurlarına hizmet sunan Gül Hasar, vatandaşların ölüm, daimi sakatlık ve yaralanmalarda maddi tazminat haklarını, hukuksal çerçevede alanında uzman kişiler tarafından inceleyerek poliçedeki teminatları sorunsuz olarak çözüp kaza sonrası mağdurlara hizmet sunuyor.

Türkiye Genelinde 120 şubesi ile kaza mağdurlarına danışmanlık hizmeti sunan firma, Uçak kazasından İş kazası ve Trafik kazası gibi birçok alanda mağduriyet yaşayan vatandaşlara  çözüm odaklı hizmet sunuyor.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gül Hasar  firması Tire Şube Müdürü Hüsamettin Karadağ " Son 10 yıl içerisinde trafik kazası yada iş kazası dolayısı ile hayatını kaybetmiş veya yaralanmış vatandaşlara, sigorta dan doğan tazminat haklarını talep etmemişlerse ve sigorta konusunda mağdur edilmişlerse Gül Hasar ve danışmanlık merkezi olarak sorunların çözümü için alanımızda bulunan uzman hukuk kadrosu ile 7-24 vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz.Türkiye genelinde Bölge Müdürlükleri bünyesinde 120 şube ile hizmet sunuyoruz.Biz Büyük bir aileyiz. Sunduğumuz hizmet boyunca mağdurlarımızın cebinden tek kuruş çıkmıyor.Dosyaları olumsuz çıkan mağdurlarımızdan ise kesinlikle para talep etmiyoruz.İşimizde uzman bir kuruluşuz ve en kısa süre de mağdurlarımızın sorunlarına çözüm üretiyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız eline bir çanta alarak kazazedelere gidip kendilerini danışman veya hukukçu diye tanıtan kişilerin vatandaşları mağdur etmeleridir.Eğer mağdursanız ikinci kez başka bir mağduriyet yaşamanız bizleri üzer. Size bir telefon kadar yakınız Adliye Meydanında bulunan yeni iş yerimize uğrayıp bizlerden görüş ve öneri alabilirsiniz.Kısa sürede bir çok Tireli kaza mağduruna hizmet sunduk.7/24 Tireli hemşerilerimizin yanındayız.Bize danışmadan dosyanızı vermeyin"

Editör: Haber Merkezi