Tire’nin en köklü boya, tamirat-tadilat ve uygulama firması olan Süren Boya kendi bünyesinde büyümeye devam ediyor.

Ergün ÇELİK

1968 yılından bu yana sektöründe usta olarak çalışan Necati Yabaş, oğulları Mustafa ve Mehmet Yabaş’ı da yanına alarak 2006 yılında kurduğu Süren Boya firmasını bölgenin parlayan yıldızı haline getirdi.

Çağa ayak uydurarak gelişen teknolojiyi yakından takip eden Süren Boya, geçtiğimiz günlerde filosuna yeni bir vinç ekledi. Müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için önemli bir hamle yapan Süren Boya yeni Vinç’i geçtiğimiz günlerde  Tirelilerin hizmetine sundu. Özellikle dış cephe dekorasyonu, boya, sıva ve mantolama gibi işlerde kullanılacak olan vinç, aynı zamanda her türlü özel işler için de kiraya verilebilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süren Boya’nın kurucusu Necati Yabaş; Uzun yıllardır Tire’de boya ve uygulama alanlarında müşterilerimize hizmet veriyoruz. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Son olarak firmamıza 25-30 metre yükseğe çıkabilen vinç aldık. Bu sayade hem kendi işlerimizi daha kısa sürede bitireceğiz hem de vincimizi diğer özel işler için kiraya vereceğiz. Süren Boya ekibi olarak müşterilerimizin isteklerine daha iyi cevap verebilmek için üstümüze düşenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi. 


Editör: Haber Merkezi