Ergün ÇELİK

Ticari hayatında 20 yılı geride bırakan Seray Ticaret, başta Tire olmak üzere, çevre ilçelerden gelen tüm  müşterilerine görülmemiş kampanyalar sunmaya devam ediyor. Her bütçeye uygun ödeme koşullarıyla müşterilerine çeşitli kolaylıklar sağlayan Seray Ticaret’te kampanyalar adeta bitmek bilmiyor. Beyaz Eşya’dan, Koltuk Takımı’na, Yatak Odası’ndan Yemek Odası’na kadar bir evin ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri tek çatı altındaki dev mağazasında bir araya getiren Seray Ticaret yeni sezona bomba gibi giriyor. Yeni evlenecek olan gençlerin uğrak noktası olan Seray Ticaret, kendisini tercih eden müşterilerine sürpriz hediyelerle ödüllendiriyor. 2016 yılının en son çıkan modellerini müşterilerinin  beğenisine sunan Seray Ticaret, düğün sezonuna özel paket sistemi ile düğüncülerin mağaza mağaza gezmesine son veriyor.

İŞTE SERAY TİCARET’İN KAMPANYALARINDAN BAZILARI

Yeni evlenen çiftlere özel hazırlanan ve içeriğinde Yatak Odası, Salon Takımı, ve Yemek Odası bulunan düğün paketleri, 3990 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bunun yanında oturma gurupları 1500 TL’den, başlık hediyeli tek kişilik baza ve yataklar 399 TL’den, mutfak masa ve sandalye takımları 450 TL’den, tv üniteleri 550 TL’den, Çekyatlar 450 TL’den, Vestel ankastre setleri 1159 TL’den, başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



SERAY TİCARET’İ TERCİH EDENLER YAŞADI

Alışverişlerinde Seray Ticaret’i tercih edenler de unutulmadı. Kısa bir süreliğine Seray Ticaret’ten buzdolabı alan herkese 82 Ekran LCD Televizyon 599 TL, 102 Ekran LCD Televizyon ise sadece 849 TL’den satılıyor. 8 Kg ve üstü yıkama kapasiteli çamaşır makinesi alan tüm müşteriler, 3 programlı bulaşık makinesini ise sadece 399 TL ödeyerek sahip olabiliyor. Üstelik 7 yıl ücretsiz garanti ile.



CEP TELEFONLARI’NDA “PEŞİN PARA” DERDİNE SON

Herkes kullansın diye akıllı telefon satışlarında da büyük yenilikler yapan Seray Ticaret, Samsung, Asus, Vestel, General Mobıle ve LG gibi seçkin markaların da tüm modellerini elinde bulundurarak müştertilerine çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Dileyen herkes, tüm cep telefonu modellerine senetle 13 ay taksit ve uygun ödeme koşullarıyla sahip olabiliyor. 

Editör: Haber Merkezi