Tire’de faaliyete girdiği günden bu yana kurumsal yapısı ve başarısı ile adından sıkça söz ettiren Remax Koç Gayrimenkul Danışmanlığı, bölge genelinde de farkını ortaya koyuyor.

Ergün ÇELİK

İstasyon Caddesi, PTT karşısındaki görkemli ofisinde 2 broker ve 1 ofis asistanı ile müşterilerine hizmet veren Remax Koç. Bölgede yaptığı çalışmalarla kısa sürede dikkatleri üzerinde çekti. Remax Koç’un her yıl sonunda yaptığı değerlendirmelerde  2014 yılının Ekim, Kasım ve Aralık aylarında Ege Bölgesi bireysel ciro birincisi Tire Remax Koç Broker’ı Serhat Karakoç oldu. Aynı aylarda Tire ofisi de ofis alanında Ege Bölge üçüncüsü oldu. Günden güne başarı çıtasını bir üst kademeye taşıyan Tire ofisi, yine 2014’ün Aralık ayında Ege Bölgesi Ofis ikincisi oldu.

Tire-Ödemiş-Bayındır ve civar köylerde de faaliyet gösteren Remax Koç  6 yıldan bu yana Tire’de birçok başarıya imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan Remax Koç Tire ofis sahipleri Gökhan Kartop ve Serhat Karakoç, elde ettikleri başarıda payı olan ve Remax Koç’u tercih eden tüm müşterilerine teşekkür ettiler. Kartop ve Karakoç yaptıkları açıklamada; “ Biz sözleşmeli çalışan bir kuruluşuz. Yaptığımız tüm işlemler kayıt altında bulunuyor. 6 yıl önce Tire’de bu işe girmeye karar verdiğimizde çevremizden birçok eleştiri aldık. Herkes sözleşmeli çalışmanın müşteriyi korkuttuğunu ve başarısızlıkla sonuçlanacağını idda etti. Ancak bizler inancımızdan asla ödün vermedik. Tire’de hizmete girdiğimiz günden bu yana emlak sektörüne kurumsal bir yapı kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bölgemizdeki insanlar yetki belgesini ilk olarak bizde gördü.” Dedi.


HERKES KALİTELİ HİZMETİ HAK EDİYOR  

Kurumsal yapı ve güvenli alışverişin önemine dikkat çeken Gökhan Kartop ve Serhat Karakoç; “ Remax Koç’un çalışma sistemini ve güvenilirliğini herkese kanıtlamak için çok çalıştık. Şu anda Tire’de kaliteli ve doğru hizmetin bu olduğunu kanıtlamış durumdayız. Çalışma sistemimiz ile ilçemizde faaliyet gösteren diğer emlakçı arkadaşlarımıza örnek teşkil edebiliyorsak ne mutlu bize. Önümüzdeki günlerde emlak sektöründe birçok değişiklikler olacak. Biz Remax Koç olarak 6 yıldır devletin istediği tüm satandartlara sahibiz. Bundan sonraki süreçte de Tire için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” Şeklinde konuştu.

KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERİ BEKLİYORU

Remax Koç kapısının herkese açık olduğunu belirten Gökhan Kartop;” Bizimle çalışacak, kendi işini kurmak isteyen tüm girişimci arkadaşlarımızı ofisimize bekliyoruz. Tire ofisi olarak şu anda birçok Gayrimenkul Danışmanına daha ev sahipliği yapabilecek durumdayız. Ekibimize katılacak olan yeni arkadaşlarımız için ofisimizdeki mobilya düzenimiz hazır bulunuyor.” Dedi. 








Editör: Haber Merkezi