Pazarda Bayram BereketiRamazan Bayramı’na sayılı günler kala son Salı Pazarı dün gerçekleşti. Bayram öncesi alışverişlerin yoğunlaşması pazardaki tezgahlara da yansıdı.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Pazarda tam anlamıyla bayram bereketi yaşandı. Kimi vatandaşlar çocuğuna veya kendisine bayramlık giysi alma telaşındayken, kimi ise bayramda eve gelecek misafirlerine şeker, çikolata ve lokum alma arayışındaydı.

Dikkatli bir şekilde pazarı dolaşarak, tezgahları tek tek inceleyen ve fiyatları karşılaştıran vatandaşlarla pazarcı esnafı arasında sık sık çekişmeli pazarlıklar oldu. Vatandaşların ilgisinden ve pazarın doluluğundan memnuniyet duyduklarını ve bayram arifesindeki pazarları tüm pazarcıların dört gözle beklediklerini ifade eden Fevzi Paşa Caddesi’nde yıllardır giyim eşyaları satan bayan pazarcı esnafı Semra Pınar, “Biz de bayrama daha mutlu ve raht bir şekilde girmek için bayram bereketini yapacağımız satışlarla görmek ve sağlamak istiyoruz. Herkes kendi bütçesine göre alışverişini yapıyor, bayram ihtiyaçlarını gideriyor. Alışveriş yapanların, özellikle de çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyor. Biz işlerden memnunuz. Herkesin mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum” şeklinde konuşarak, bayram öncesi satışları değerlendirdi.

Editör: Haber Merkezi