Paşalı Gıda, Tire’nin süt ve süt ürünlerini bölgeye tanıtarak dağıtımını yapıyor.  
Ercan ÇELİK

Uzun zamandır süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Abdullah Paşalı, Paşalı Gıda markasıyla bölgeye hizmet vermeye başladı. 
Tire’nin köklü firmalarından Yaşnıoğlu Süt Ürünleri işbirliği ile dağıtım yapan Paşalı Gıda, Selçuk, Kuşadası, Özdere, Gümüldür, Seferihisar ve Söke gibi bölgenin birçok yerine Tire’nin süt ve süt ürünlerini dağıtıyor. Sadece süt ürünleri değil, bunun yanında et ve et ürünleri ve yumurta gibi gıda ürünlerini de 3 soğuk frigorifik (saoğuk havalı) aracıyla bölgede pazarlayan Paşalı Gıda, sektörün gelecek vaadeden firmaları arasında. 

“GÜVENİLİR MARKALARLA ÇALIŞIYORUZ”
Sektörle ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Abdullah Paşalı, “Süt ve Süt ürünleri sektöründe uzun süre Tire’nin önde gelen işletmelerinde hizmet verdik. Sektörde edindiğimiz tecrübeye göre birçok merdiven altı firma var. İnsanların güvenilir gıdayla buluşması adına, güvenilir markalarla çalışıyoruz ve bölgeye gıda ürünlerinin her zaman en kalitelisini dağıtıyoruz.”
Henüz yolun başında olduklarını dile getiren Abdullah Paşalı, kardeşi Ahmet Paşalı’nın da ekibe dahil olmasıyla daha sistemli çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Amacımız dağıtım ağımızı geliştirerek, hem kaliteli ürünü daha çok sayıda tüketiciyle buluşturmak hem de dolayısıyla ilçemiz adına istihdam oluşturmak.” dedi.

Tire’nin süt ve süt ürünleri konusunda Türkiye çapında marka haline gelebilecek bir potansiyeli olduğunu da sözlerine ekleyen Paşalı, “Tiremizin ürününü önce bölgeye daha sonra da tüm Türkiye’ye tanıtmak, en büyük misyonumuz.” Dedi.

İNTERNET SATIŞI DA YAPILACAK
Paşalı gıda sektör için yeni projeler üretmeye devam ediyor. Yakında hayata geçirilecek proje ile internet üzerinden satış yapmaya başlayacak Paşalı Gıda, bölgeden sonra Tire’nin kaliteli ürünlerini tüm Türkiye’ye pazarlayacak.

Editör: Haber Merkezi