YILLAR SONRA ÜRETİCİYLE TANIŞTILAR

Yıllardır üretici ile görüşmeyen, onların ayağına gitmeyen kooperatif yöneticilerinin bir anda şekil değiştirdiğini söyleyen Öztürk; "Siz hiç 20 yıldır bir tane üreticinin kamera karşısına çıkarıldığını gördünüz mü? Kamera karşısına sadece bir kişi çıkar o'nu da siz biliyorsunuz. Yıllar sonra üretici abilerim, ablalarım kamera karşısına çıkarılmaya başlandı.

 Bu bizim için gerçekten çok sevindirici. Nitekim yıllardır ben diye bakılan kooperatifçilik bilinci 20 yıl sonra göstermelik de olsa biz bilincine dönüşmeye başladı. Osman Öztürk ve ekibi ben değil biz olmak için geliyor ve bunu daha yönetime gelmeden başardık. 20 yıldır hiç dikkate alınmamış üretici kardeşlerim ziyaret edilip dertleri sorulmaya ve Reklam filmlerinde oynatılmaya başlandı.

Bunun için çok geç kaldınız. Siz yine de biz gelinceye kadar bu uygulamaya devam edin. 

BÜTÜN GÜNDEMLERİ BİZ OLDUK

Mevcut yönetimin bütün gündemi biz olduk. Kooperatifi yönetmeyi bırakıp bize odaklandılar. Bizim Yapacaklarımız şimdiden gündemlerinde.

Her gittiğimiz köyde projelerimizden bahsettik, üreten kardeşlerimizden gelen projeler üzerinde çalışmaya başladık. Herkese yönetim kurulunda söz hakkı vermek için oluşturduğumuz köy temsilcisi projesini bile eleştirdiler. Şeffaf olmamız, net ve dürüst olmamız neden başkalarını bu denli rahatsız ettiğini merak ediyorum.

Yapacaklarımızdan bahsettik ve çoğunu üretici kardeşlerimize sorduk. Yemdeki gereksiz artışın önüne geçeceğiz dedik göze battı, süt fiyatını yükselteceğiz dedik göze battı. Üreticiye para kazandıracağız kelimesi neden birilerini rahatsız etti.

“ÇİZGİMİZ BELLİ YOLUMUZ BELLİ”

Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yoldan hiç sapmadık sapmayacağız. Haksızlıklara karşı duran bir neslin evlatlarıyız bundan sonrada her yapılan haksızlığın karşısında duracağımıza söz veriyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi