Adını, ortakları olduğu Mehmet Kirazlar, Sefa Öztürk ve Nayim Bayram üçlüsünün baş harflerinden alan MSN Grup İnşaat, Tire’deki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gün yeni satış ofisini Yeni Mahalle, Fevzi Paşa Caddesi üzerinde hizmete açan MSN Grup İnşaat, açılış öncesi işyerinin önünde yüzlerce kişiye lokma dağıttı. İnşaat sektöründe Tire’ye farklı konseptler kazandıran MSN Grup İnşaat, sektöründe yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiriyor.

KALİTENİN ADI MSN GRUP İNŞAAT

Yaklaşık 3 yıldır Tire’de yaptığı işlerle kalitesini ve farkını ortaya koyan MSN Grup İnşaat, yeni projeleriyle yoluna devam ediyor. Daha önce Atatürk Mahallesi, İnönü Bulvarı üzerinde 2 blok projesini tamamlayan MSN Grup İnşaat, sattığı tüm dairelerde müşterilerini memnun bıraktı. Şu anda Otogar Mevkii’nde 8 dairelik bir projeyi daha sürdüren MSN Grup İnşaat b projeyi de yüzde 90 aşamasında tamamladı.

YENİ PROJELER GELİYOR

İnşaat alanında çekirdekten yetişen kadrosuyla hizmet veren MSN Grup İnşaat, önümüzdeki günlerde sanayi sitesi altında 18 dairelik yeni bir projeye daha başlamaya hazırlanıyor. Yaptıkları projelerin demir, kalıp, beton, sıva, fayans ve alçı gibi neredeyse tüm işlerini kendileri yapan MSN Grup İnşaat, müşterilerine yüzde yüz kalite ve konfor sözü veriyor.

‘TİRELİLER HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR’

Konuyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan MSN Grup İnşaat Kurucuları, yaptıkları ortak açıklamada Tirelilerin her şeyin en iyisini hak ettiğini söylediler. Kurucular açıklamalarını şu şekilde sürdürdüler;

“MSN Grup İnşaat olarak Tire’de 2014 yılında faaliyete başladık. O tarihten bu yana tamamladığımız ve devam ettiğimiz projelerle kalitemizi ortaya koyduk. Bizim buradaki birinci önceliğimiz bizi tercih eden müşterilerimizi kalite ve konforla buluşturmak. Müşteri memnuniyeti ön planda tutulduğunda zaten işler kendi kendine yoluna giriyor. Biz Tireliler için buradayız. Çünkü Tireliler her şeyin en iyisini hak ediyor”

Editör: Haber Merkezi