Ercan ÇELİK


Tireli 2 girişimci kardeş Hümeyra ve Şenol Karayazgan “Fourjuly” (4 Temmuz) adıyla girdikleri emlak ve turizm sektöründe kısa sürede başarıyı yakaladılar. 2 yıl arayla 4 temmuzda dünyaya gelen Karayazgan kardeşler, ortak olan doğum günlerini işletme ismi haline getirip, sektöre girdiler. 


2014 yılında ailesiyle birlikte kutsal topraklara ziyarete giden Hümeyra Karayazgan, yolculuğu esnasında tespit ettiği bazı eksikleri irdelerken bu alanda hizmet veren bir işletme kurmayı düşündüklerini dile getirdi. “Halka hizmet, hakka hizmettir” diyen Hümeyra Hanım, “İnsanların bizden memnuniyetlerini dile getirmesi mutluluğumuz” dedi. Fourjuly ismiyle girdikleri sektörde Türkiye’nin önde gelen turizm firmalarından olan Hilal Tours’un da Tire Temsilciliği’ni aldılar. 


“UZMAN OLDUĞUMUZ İŞİ YAPIYORUZ”
Tire doğumlu olduklarını belirten Hümeyra Karayazgan, “Eğitim ve öğretimlerimizi tamamladıktan sonra 8 yıl gayrimenkul  hizmeti, 14 yıl reklam ajansı hizmetleri vermiş iki kardeşiz kurumsal olmak verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artıracağını düşünerek ortak bir karar aldık projelerimizi oluşturduk Fourjuly.net Gayrimenkul, Reklam Hizmetleri ve Hilal Turizm ile başladığımız kariyerimize  devam ediyoruz.” Dedi.



TİRE’DE A GRUBU SEYAHAT ACENTASI
Tire’de A Grubu Seyahat Acentası olarak hizmet verdiklerini belirten Şenol Karayazgan, “Hilal Tours olarak şu anki faaliyet alanlarımız, Hac ve Umre organizasyonları, yurt içi kültür turları, yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları, toplantı – kongre ve seminer organizasyonları, uçak bileti satışları, kültür turları; kurumsal olarak da, okul gezileri ve otobüs kiralama hizmetleri veriyoruz. Firmamız bünyesinde bulunan otobüslerimiz ile daha çok kurumsal alanda ilçemiz okullarının şehir içi ve şehir dışı gezilerinde ve bölge üniversitelerinin araç kiralama hizmetleri konusunda etkin bir rol almaktayız. Bunların dışında otel rezervasyonları da verdiğimiz başlıca hizmetlerdendir. Hilal Tours Tire şubenin işleyişine gelince, operasyonlarından ve satışlarından birinci derecede biz sorumluyuz.” Dedi. 





Editör: Haber Merkezi