Ergün ÇELİK

İnşaat sektöründe kalite, dayanıklılık ve estetizm gibi önemli unsurları tek çatı altında toplayan ve 2005 yılından bu yana kurumsal bir yapıyla Tire’ye hizmet veren Konak İnşaat, şimdi de Şehr-i Muazzam Konakları’nı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Daha önce Tire Park Konak ve Palmiye Konak gibi iki önemli projeyi Tire’ye kazandıran Konak İnşaat, şimdi de Şehr-i Muazzam projesini Tirelilerle buluşturuyor. “Farkı Yaşayın, Farklı Yaşayın” sloganıyla yola çıkan Konak İnşaat’ın başlattığı her proje, gerek kalitesiyle, gerek dayanıklılığıyla, gerekse görselliğiyle Tire’de her zaman bir adım öne çıkmayı başarıyor.

TİRE’YE 5 YILDIZLI PROJE

Şehr-i Muazzam isimli son projesiyle, 3500 metrekare yeşil alan içerisinde özel tasarlanmış bir konsept ile müşterilerine modern bir yaşam alanı sunan Konak İnşaat, Tire’ye 5 Yıldızlı bir proje daha kazandırıyor. Tire’de her zaman ilklerin öncüsü olan Konak İnşaat, Şehr-i Muazzam Konakları’nı Tire’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

ŞEHR-İ MUAZZAM KONAKLARI’NDA YOK YOK

Konak İnşaat, Şehr-i Muazzam Konakları’nı tercih eden müşterilerine görülmemiş olanaklar sağlıyor. Müşterilerine sadece bir daire değil, aynı zamanda kaliteli bir yaşam alanı da  sunan Konak İnşaat, Şehr-i Muazzam Konakları’nda Jimnastik Alanı, Çocuk Oyun Grubu, Şelale, Su Kanalı, Süs Havuzu, Kamelya, Açık Otopark, Güvenlik Mobese Kamera Sistemi, Basketbol Sahası, Tenis Kortu, Araç Yıkama Alanı ve Kurban Kesim Alanı gibi günlük yaşantıda öne çıkan özellikleri bir arada topluyor.

TEB İLE ANLAŞMA KAPIDA

Konak İnşaat tarafından yapılan Park Konak ve Palmiye Konak isimli iki projede uygulanan ve başarıyla sonuçlanan TEB Bankası anlaşması da önümüzdeki günlerde Şehr-i Muazzam Konakları için de gerçekleştirilecek. Şehr-i Muazzam Konaları’nı tercih eden müşteriler ise TEB Bankası’nın ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanacak.

SATIŞ OFİSLERİ

Şehr-i Muazzam Konakları’nın Satış Ofisleri ise Tire’nin en seçkin Gayrimenkul Danışmanları arasından özenle seçilmiş. Dairelerden satın almak isteyenlerin Bahar Emlak için 0542 233 21 21 numaralı telefonu, Aka Emlak için 0535 312 24 66 numaralı telefonu, Uğur Emlak için ise 0507 273 48 69 numaralı telefonu aramaları yeterli oluyor.

“BİR DAİREDEN DAHA FAZLASINI YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Şehr-i Muazzam Konakları’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Konak İnşaat Kurucusu Okan Boyacı yaptığı açıklamada; “Bir daireden daha fazlasını yaratmaya çalışıyoruz” dedi. Boyacı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Tire’de son dönemlerde görülmekte olan konut fiyatlarındaki artışın abartılı fiyatlar ortaya çıkardığı, düşük kalitede yapılan inşaatların da fiyatlarının bu nedenle abartılı olduğunu gözlemliyoruz. Şehr-i Muazzam Konakları, Tire’de ilklere imza atacak nitelikte, sunulan kaliteye göre de abartısız fiyatlarla halkımıza sunulmuştur. Konaklarımız müşterilerimiz için yalnızca bir daire değil, bir yaşam alanı da oluşturmaktadır. 3500 metrekare peyzaj alanıyla her daireye özel bir otopark, spor salonu, Türk hamamı ve sauna gibi özelliklerle öne çıkmaktadır. Daire satın alacak olan herkesin öncelikle Tire Konak İnşaat ve Şehr-i Muazzam Konakları’nın web sayfalarını ziyaret etmesini öneriyoruz. Bizler Konak İnşaat olarak dört tarafı duvar örerek bir daire değil, bir daireden daha fazlasını yaratmaya çalışıyoruz”

Editör: Haber Merkezi