Kaftan TireGiyim kuşam sektöründe hızla büyüyen Kaftan, Tire’deki 2. şubesini açtı. Toplamda 7. şubeye ulaşan Kaftan Giyim Mağazaları işletmecisi Yüksel kardeşler, kendilerini açılışlarında yalnız bırakmayan Tirelilere çok teşekkür etti.

Büyük Tire Gazetesi

Giyim ve kuşam sektöründe 17 yıldır hizmet vermekte olan Kaftan Trend Mağazaları, zincire  bir halka daha ekledi. Bir süre önce Tire’de ilk mağazasını açan ve gördüğü büyük ilgi sonrasında, Tire’ye ikinci mağaza açma kararı alan Kaftan Mağazaları işletmecileri Kudret, Ramazan, Süleyman ve Ömer Yüksel kardeşler; Atatürk Caddesi’nde (İş Bankası üstü) bulunan ilk mağazadan sonra, İstasyon Caddesi’ne de bir mağaza açtı.

Selçuk’ta 2, Torbalı’da 1, İzmir’de 1, Kuşadası’nda 1 ve Tire’de de 2 olmak üzere toplamda yedi mağaza sayısına ulaşan Kaftan mağazaları bayanlara özel; etek, pantolon, t-şört, bady, tualet ve gece kıyafetleri ile her türlü bayan çantasının bulunduğu mağazalarda uygun fiyata kaliteli ürün satışını felsefe edindiklerini ifade eden Ramazan Yüksel, Tire halkına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 Açılış öncesinde Tire Müftüsü Salih Sağlam, konuklara dua ettirdi ve iş yerinin bereketli ve hayırlı olmasını diledi. Kurdelayı Müftü Salih Sağlam ve Emniyet Müdürü Hasan Tuğan birlikte kestiler. Daha sonra çoğunluğunu bayanların oluşturduğu konuklar, yapılan ikramlar eşliğinde mağazayı gezerek, kıyafetleri incelediler.

Editör: Haber Merkezi