Ercan ÇELİK

Halı Yıkamada Tire’de bir marka haline gelen Best Halı Yıkama, yine farkını ortaya koydu ve yaptığı yatırımla Tire’de bir ilki gerçekleştirdi. Son sistem halı yıkama makinesiyle ilgili olarak gazetemize konuşan işletme sahibi Berkant Alkan, “Sektördeki tecrübemizi, son sistem ekipmanlarla birleştirerek, müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız son yatırımla, Tire’de bir ilki gerçekleştirdik ve full otomatik, bilgisayar sistemli, halının cinsine göre fırça tercihi yapan, dokunmatik ekran sayesinde program seçimi yapabildiğimi halı yıkama makinesi getirdik. Bu sayede yün halı, shaggy halı, kaydırmaz ince halılar gibi her tür halı, en iyi şekilde temizlenerek müşterilerimize iade ediliyor. Aynı zamanda bu makine sayesinde halının sadece ön yüzü değil, sırtı da en güzel şekilde temizleniyor. Tesisimiz tüm müşterilerimize açıktır. Dileyen, gelip nasıl özenle yıkama yaptığımızı kendi gözleriyle görebilir. Ücretsiz servis imkanımız vardır. Müşterimiz bizi aradığında, hemen gidip adresten halıyı alıyoruz. Yıkadıktan sonra en kısa zamanda, poşetleyip özenle teslim ediyoruz.” Dedi.

 

GELİP, NASIL YIKADIĞIMIZ GÖRÜN

Best Halı Yıkama tesisi, Tire Küçük Sanayi Sitesi’nde A Blok’ta. İşletme sahibi Berkant Alkan, tesisin tüm müşterilere açık olduğunu ve dileyenlerin gelip, nasıl özenle hizmet verdiklerini kendi gözleriyle görebileceklerini söyledi. Alkan “Halı yıkama bizim ek işimiz değil, tek işimiz. Sektörde dededen toruna, babadan oğula varız ve Tire’de her zaman sektörün öncüsü olmayı amaçlıyoruz. Temizlik işi sorumluluk gerektirir ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu yönde yüzde yüz müşteri memnuniyeti için hiçbir yatırımdan kaçınmıyoruz.”dedi.

 

YIKAMADA, BİTKİSEL ÇÖZÜM

İşletmemizde Era 111 halı yıkama şampuanı kullanılmaktadır. Antibakteriyel özelliği ve tamamen bitkisel formülüyle Era 111 halı yıkama şampuanı sayesinde halılarınız ilk günkü kadar temiz olmakla birlikte aynı zamanda sağlıklı hale geliyor. 














Editör: Haber Merkezi