Tire’de Gayrimenkul Danışmanlığı alanında yepyeni bir mekan hizmete açıldı. Gür Yapı, düzenlenen törenle müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Ergün ÇELİK

Tire’nin tanınmış simalarından Halil Güreşen ve Barış Güreşen kardeşler, farklı konseptiyle Tire’ye Gayrimenkul Danışmanlığı alanında yepyeni bir mekan kazandırdı. Gür Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ofisi geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Gençlik Caddesi üzerinde faaliyete giren Gür Yapı’nın açılış törenine Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Bayındır Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Akşan, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Emre Davutoğlu, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Tire Süt Kooperatifi Genel Koordinatörü Turgay Batman, İşadamları, Müteahhitler, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış sırasında başka bir programı olan Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer de, açılışın ardından Gür Yapı’yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İşyerinin kurdele kesimi ise dualar eşliğinde protokol üyeleri tarafından yapıldı. Açılışın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Güreşen Kardeşler, yaptıkları açıklamada;
“Günden güne büyümekte ve gelişmekte olan bir kentte yaşıyoruz. Kentimiz büyüdükçe ihtiyaç alanları da doğal olarak genişliyor. Bizler de kentimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Gayrimenkul Danışmanlığı alanında faaliyet göstermeye karar verdik. Tire’deki birinci amacımız müşterilerimizin kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmelerini ve akılcı yatırımlar yapmalarını sağlamaktır. Uzman ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle açılışımıza katılan tüm protokol üyelerimize ve değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi