Fourjuly.net Tire’den Türkiye’nin birçok yerine kültür turları organize ederek, Tire’deki önemli bir boşluğu dolduruyor.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’de Yıldız Meydanı’nda Fourjuly.net adı altında Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı faaliyetlerinin yanında kültür turları da düzenleyen firma, Tire’de kurumsal olarak çalışan ciddi bir işletme olmayı hedefliyor. Firma yetkilileri Gani ve Hümeyra Karayazgan, kültür turlarının Tire için büyük bir eksiklik olduğunu dile getirerek, “Acente ve seyahat sigortası eşliğinde Tire halkına profesyonel rehberlik hizmetimizi sunacağız. Halkımızın isteği üzerine planlanacak olan kültür turlarının yanı sıra Tire’de bulunan tüm okulların gezi ihtiyaçlarını da gidermeyi hedefliyoruz” dediler.

 

HAC VE UMRE SEYAHATLERİ

Fourjuly.net, kültür turlarının yanı sıra Hilal Turizm işbirliği ile Hac ve Umre organizasyonlarını da üstlendi. Hilal Turizm güvencesiyle yapılan umre ve hac seyahatlerinde konaklama da ve servislerde müşteri memnuniyeti garantisi verilmektedir. Türkiye’de hac ve umre organizasyonlarında ilk 5 firmadan biri olan Hilal Turizm, Fourjuly.net ile birlikte sadece Tire değil, tüm Küçük Menderes Havzası’na hizmet vermeye başladı.





Editör: Haber Merkezi