Tüm dünyanın merakla beklediği Fifa 16 adlı muhteşem futbol oyunu, bugunden itibaren Tire’de PS4 Cafe’de.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire’de Toplukonut Mevkii, Şok Market üstündeki salonda müşterilerine hizmet veren PS4 Cafe kısa sürede Tireli gençlerin uğrak yeri oldu. En yeni oyunları her an bulabileceğiniz PS4 Cafe, şimdi de Tire’ye muhtşem oyun Fifa 16’yı getiriyor. Bunun yanında aynı kategorideki PES 2016 isimli oyun da Tire’de PS4 Cafe’de.

 

18 yaşındaki genç girişimci Berkan Etçi tarafından yaklaşık 1,5 yıl önce Maltepe Caddesi üzerinde faaliyete geçirilen PlayStation salonu müşterilerine görülmemiş kolaylıklar sağlıyor. Oyunseverler tarafından en çok tecih edilen oyunları her hafta güncelleyerek müşterilerinin beğenisine sunan PS4 Cafe, aynı zamanda en son yamaların kurulumunu yapmayı da ihmal etmiyor. Birbirinden lezzetli sıcak ve soğuk içeceklerin yanında dondurma ve Battalbey Çiğköfte satışının da yapıldığı PS4 Cafe’de müşterilerin rahatı için herşey düşünülmüş. Klimalı ortamda, özel üretim çok rahat koltuklar ve her ay bakımı yapılan sorunsuz joistikler ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmede bulunan oyunlardan bazıları ise şu şekilde; FIFA15- PES2015-NBA2K15-GTA5-MORTAL KOMBATX-W2K15.

 

HERŞEY MÜŞTERİLERİMİZ RAHATI İÇİN

Bulduğu her fırsatta işletmesini yenileyen ve geliştiren genç girişimci Berkan Etçi yaptığı açıklamada; “ Her şey müşterilerimizin rahatı için” dedi. Etçi açıklamalarını; “Salonumuzu açtığımız günden bu yana bizleri tercih eden müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. En son ve en çok tecih edilen oyunların son güncellemelerini yaparak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Verdiğimiz hizmetten memnun kalınması bizleri çok mutlu ediyor. Tüm arkadaşlarımızı salonumuza bekliyoruz” şeklinde sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi