Ergün ÇELİK

Gelişen teknolojiyle birlikte halkımızın en büyük sorunlarından biri olan fatura ödeme kargaşası Bozkurt Net’in girişimiyle Tire’de son buluyor. Tirelilerin yakından tanıdığı Mustafa Bozkurt isimli girişimci , “Bozkurt Net” isimli Fatura Ödeme Merkezi’ni Tireli müşterilerinin hizmetine soktu. Açılış törenine çok sayıda davetlinin katıldığı Bozkurt Net, 1 Mayıs itibariyle Tirelilere hizmet vermeye başladı.

Özellikle şehrin alt kısmında yaşayan vatandaşlar için görülmemiş kolaylıklar sağlayan Bozkurt Net’te Elektrik, Su, Doğalgaz, Telefon, İnternet Trafik Cezaları, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Kablolu yayın Digiturk D-Smart ve Tivibu faturaları tek çatı altında ödenebiliyor.

Toplukonut, İnönü Bulvarı, Gölet Mevkii civarında yaşayan vatandaşların bundan böyle faturalarını ödemek için şehir merkezine kadar gitmelerine gerek kalmayacak. İnönü Bulvarı No: 6 adresinde bulunan Bozkurt Net’e gelen vatandaşlar tüm faturalarını tek merkezden ödeyebilmenin huzurunu yaşayacak.

“HERŞEY TİRELİLER İÇİN”

Açılışın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Mustafa Bozkurt açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bozkurt Net olarak Tire’de müşterilerimize görülmemiş kolaylıklar sağlıyoruz. Tek merkezden tüm faturaları tahsil edebiliyoruz. Artık civarda yaşayan vatandaşlarımız kurum kurum fatura ödeme derdine düşmeyecek. Önümüzdeki günlerde Mevcut hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Yaptığımız her şey Tireli müşterilerimizin rahatı içindir. Bu vesileyle açılışımıza katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

Editör: Haber Merkezi