Ercan ÇELİK

21 – 22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek Ege Bölgesi Kariyer Fuarı için çalışmalar başladı. Öğrencileri ve mezunları, sektörlerindeki ve bölgelerindeki firmalarla buluşturan fuara 500’e yakın şirket temsilcisiyle 100 binden fazla öğrencinin katılması bekleniyor.

20 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek fuar için Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu da kolları sıvadı. Tire Kutsan MYO ile Ege Üniversitesi Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörlüğü temsilcileri, TOSBİ Konferans Salonu’nda sanayicilerle bir araya geldiler. 21-22 Mart’ta gerçekleştirilecek fuarla ilgili Tire’deki sanayicileri bilgilendiren heyet, fuarın hem şirketler hem de ziyaretçiler açısından önemini aktardı.

EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI

“Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” bu yıl 21-22 Mart 2022 tarihlerinde İzmir Fuar Alanında Ege Üniversitesi tarafından bölgedeki diğer 19 paydaş üniversite ile ortak etkinlik yapmaları konusunda yetkilendirildi.

Etkinlik; Ege Bölgesindeki Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversi[1]tesi, Bursa Teknik Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Balıkesir Üni[1]versitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kavram Meslek Yüksekokulu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin öğrencilerine ve mezunlarına yönelik olacak.

Öğrenci ve mezunlar etkinliğe geldiklerinde firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları, kariyer imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabilecekler, ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına ve firmaların İK temsilcileriyle yapılacak mülakatlara katılabilecekler.

Editör: Haber Merkezi