Tireli genç girişimci Mehmet Tunahan İçli, Bebe Sektörü alanında Tire’ye yepyeni bir mağaza daha kazandırdı. Giresun Üniversitesi, Bankacılık ve Finans Bölümü Mezunu olan Tunahan İçli, okulu bitirir bitirtmez Tire’ye önemli bir yatırımda bulundu. Dastini Bebe Market’in resmi açılış töreni önceki gün Teira AVM’de yapıldı. Açılışa Teira AVM yöneticilerinden Şeref Şenki ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi miniklerin yaptığı defile gösterisi renkli anlara sahne olurken, davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

TÜM BEBEK ÜRÜNLERİ BU MAĞAZADA

Yeni doğan bebek ürünlerinden 15 yaş çocuk ürünlerine kadar tüm bebek ve çocuk ürünlerinin bulunduğu Dastini Bebe Market’te yok yok. Bebek dünyasının önemli araç ve gereçlerinin kolayca ulaşıldığı Dastini Bebe Market daha şimdiden Tireli annelerin ve anne adaylarının ilgisini çekti.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Dastini Bebe Market Tire Kurucusu Mehmet Tunahan İçli, açılışın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Tire’ye yeni bir mağaza kazandırmanın kendilerine büyük mutluluk yaşattığını ifade eden İçli, açıklamasında; “Açılışımızın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen Tireli müşterilerimiz tarafından büyük ilgi gördük. Alışverişlerinde bizi tercih eden tüm müşterilerimize ve açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Editör: Haber Merkezi