CK Mobilya Tire’deki dev mağazasını görkemli ve yoğun katılımlı bir törenle açtı.

 

Ercan ÇELİK


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Açılıştan özel fotoğraflar için tıklayınız >>

Tire’de mobilya sektöründe çığır açmayı hedefleyen CK Şirketler Grubu, CK Mobilya olarak açtığı dev mağazasıyla Tire halkına hizmet vermeye başladı. Geçtiğimiz cumartesi günü Tire Devlet Hastanesi karşısında yer alan mağaza önünde gerçekleştirilen açılış törenine, CK Mobilya sahibi Cem Keskin ve ailesi, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, birçok Tireli işadamı ve vatandaş katıldı.

Açılışın organizasyon işini Tire Organize Tedarik firması üstlenirken, açılışa katılan davetlilere tavuklu pilav ve bölgenin meşhur lezzeti keşkek dağıtıldı.

 


ÇAPKINOĞLU: “TİREMİZ GELİŞİYOR”

Açılış öncesi okutulan mevlidin ardından konuşma yapan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, “Tiremiz gelişmekte ve büyümekte. Dışarıdan ilçemize gelen yatırımcılar bunu çok net görmekte. Bu işyeri inşallah CK Grubun Tire’deki yatırımlarının ilki olur ve bundan sonra da yatırımlarının arkası gelir. Yeni yatırımlarının açılışlarını yapmak istiyoruz. Bu işyerinin hem sahiplerine hem de ilçemiz Tire’ye hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah gönendirsin.” Dedi.

Kurdela kesme merasiminin ardından davetliler mağazaya alınarak, CK Mobilya konseptleri görücüyle buluştu. Mağazayı gezen misafirler, mobilyalar ile ilgili bilgi edinerek fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ilgili bilgi aldılar.

 


MOBİLYA SEKTÖRÜNDE ÇIĞIR AÇACAK

CK Mobilya sahibi Cem Keskin, HaberTire’ye yaptığı açıklamada Tire’de mobilya sektörünün böyle bir yatırıma ihtiyacı olduğunu belirterek, “Amacımız alışılagelmiş anlayışı yıkarak, Tire’de mobilya sektöründe, hem çeşit olarak hem de fiyat olarak çığır açmak. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm Tirelilere teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Özellikle uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla dikkat çeken CK Mobilya, birçok marka ve modeli de mağazasında Tire halkıyla buluşturuyor.


  Açılıştan özel fotoğraflar için tıklayınız >>




HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi