Uzun yıllardır Tire’de telekomünikasyon sektöründe hizmet veren Aktürk Telekom, Avea Gold Bayi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Ercan ÇELİK

Avea’nın Tire’deki en yetkili bayisi olan Avea Gold Center, Faik Tokluoğlu Bulvarı’nda Tire Park AVM karşında açıldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa katılım yoğun oldu. Açılışa Tire Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bayram Şahingöz, Avea İzmir Bölge Müdürü Murat Siper, Aytel İzmir Bölge Müdürü Mustafa Koçer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılan misafirlere, açılış vesilesiyle döktürülen lokmalardan ikram edildi. Misafirlerle birlikte okunan duanın ardından kurdela töreniyle açılış gerçekleştirildi. 

Her geçen gün açılan işletmelerle Tire’nin yeni cazibe merkezi haline Faik Tokluoğlu Bulvarı, Avea Gold Center ile daha da hareketlenecek. 

GOLD AYRICALIKLARI BURADA
Avea’nın bütün hizmetlerini verebildiklerini belirten Ömer Aktürk, “Faturalı hat açılışı, hat iptalleri, hat geçişleri ve Avea ile ilgili en üst seviyede hizmet vereceğiz. Avea’nın bütün cihaz kampanyalarını artık burada yapabiliyoruz. Vatandaşımız sadece buraya geliyor, sorgulamamızı yapıyoruz eğer vatandaş uygunsa iphone 6’yı da Note 4’ü de kendisine takdim edebiliyoruz. Şu anda birçok bayide bulunmayan cihazlar, Avea Gold Center’da vatandaşlarımızın beğenisine sunuluyor.” Dedi.







Editör: Haber Merkezi