Tire Süt Kooperatifi’nin pilot uygulama olarak başlattığı ve kısa sürede tüketiciden büyük ilgi gören “Alo Süt” projesi büyüyerek devam ediyor. Proje kapsamında süt market fiyatına doğrudan tüketicinin evine ulaştırılırken projeyi daha da genişleten dağıtım firması abone sayısını arttırdı.

Proje sayesinde, sokakta satılan sütlere göre  daha sağlıklı süt servisi imkanı sağlandı.Çünkü sokakta satılan sütler kontrol edilmiyor. Sokakta satılan sütler, kontrolsüz olduğu için halk sağlığı açısından risk arz ediyor. Tire Süt Kooperatifi güvencesi ile evlere ve iş yerlerine tüketicinin ayağına kadar götürülen hizmetten alo süt aboneleri son derece memnun. Sağlıklı ve kaliteli sütü market fiyatına tüketicinin kapısına kadar ulaştırılan hizmet süt tüketicilerinde hayatını kolaylaştırdı.Özellikle çalışan ve bebekli ailelerin markete gitmeye gerek kalmadan sütü evlerine kadar getirilmesinden çok memnun.
Alo Süt uygulaması ile görüş beyan eden aboneler altta.
Zekai Kolay(öğretmen): Yaklaşık olarak 2 senedir alo süt abonesiyim.Bugüne kadar hiçbir aksama yaşanmadan sütlerimiz istediğimiz saat ve günde kapımıza kadar geldi.Bu uygulamadan çok memnunuz.
Hatice Türkay (kalite kontrol teknisyeni): Çocuklarım Tire Süt ile büyüdüğünü söyleyebilirim.Evime kadar gelen hizmetten son derece memnunum.Çalıştığımdan dolayı markete kadar gitmek zorunda kalmıyorum.İş den çıkıp eve geldiğimde süt kapımızda oluyor.Bizlere sundukları haftalık ve aylık ödeme kolaylığı ile de harcamalarımızı daha kontrollü yapmamıza yardımcı oldular.Teşekkürler alo süt.
Şendağ Albayrak(eğitimci): Tire organik süt  gerçekten muhteşem.Hem sıvı olarak tüketiyoruz hemde evde sütlü tatlılarımızı ve yoğurdumuzu yaparken Tire Süt kullanıyoruz.Alo süt uygulaması güzel bir proje.Bu uygulamayı hayata geçiren ve düşünenlere sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum.
Mehmet Sürücü(öğretmen): Alo süt uygulamasından çok memnunuz.Dağıtım firması sütlerimizi evime gününde ve zamanında getirdiğinden dolayı bu güne kadar hiçbir aksama yaşamadık.Tüm arkadaşlarıma bu uygulamadan yararlanmaları için tavsiye ediyorum

Gülbahar Yorgucu(hemşire): özellikle bebekli ailesi olan arkadaşlarıma hep tavsiye ediyorum.Uygulamanın sürekli olarak devam etmesi ve hiçbir aksama yaşanmamamısndan dolayı son derece memnunum.
Zümrüt Kırmızı(Öğretmen): Tiresüt kooperatifi gerçekten çok güzel bir hizmet projesini hayata geçirmiş.Bizler sürekli olarak günlük pastorize süt tüketiyoruz ve uygulamadan son derece memnunuz.

İlker Yamaç(öğretmen): İşten çıktıktan sonra markete gidip zaman kaybetmiyorum.Zaman konusunda avantaj sağlayan bu hizmetten faydalanmak bizi çok mutlu ediyor.Ayrıca akşam geç saatlere kadar servis olması güzel olmuş.
Faruk Görgü (Bankacı): Tire süt kooperatifine çok teşekkür ederim.Çok güzel bir uygulamayı başlattılar ve hizmete sunudular.Ben çok memnunum.
Erdem Uğur (Satış Planlama Yöneticisi): Alo süt servisinden çok memnunuz.Çocuklarımız hem sağlıklı büyüyor hem de dünyaya kendini kanıtlamış Tire Süt Kooperatifinin ürünleri kullanmaktan gurur duyuyoruz.
Cem Üzer (endüstri mühendisi): Herkese tavsiye ediyoruz.Bu uygulama hayatımızı kolaylaştırdı.Kızımızın Tire Süt ile büyümesini görmek bizleri çok mutlu ediyor.Bu hizmet hiç durmamalı ve sürekli devam etmeli.
Murat Şenakın(öğretmen): Tire süt kooperatifi dünyaya örnek olmuş bir kooperatif.ben  tire süt kooperatifi ürünleri kullanmaktan ve alo süt uygulamasından yararlanmaktan son derece memnunum.
İstediğiniz gün ve saatde sütünüz kapınıza kadar geliyor.Hafta içi Pazartesi-Çarşamba-perşembe-Cuma günleri saat 09.00-13.00 arası ve akşam 17.00-20.00 arası dağıtımlarımız devam ediyor.
Alo Süt  online sipariş almaya başladı.

www.tirealosut.com.tr adresinden tüketiciler bize ulaşarak da sipariş verebilirler.Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinden bizleri telefonla arayanlara daha iyi bir hizmet verebilmek için online sipariş sistemi kurduk.Özellikle Tire dışında yaşayan Tireliler Tire Süt tüketmek için bizleri arıyorlar .Yoğunluk olarak İzmir ve ilçeleri Antalya Ankara hatta Van dan arayanlar bile oluyor.Bizlerde www.tirealosut.com tr adresını hizmete sokarak şehir dışında yaşayan ailelerimize ısı geçirmeyen özel poşet ve-45 derecelik buz kasetlerinin olduğu  paketleme ve kargolama sistemi ile Tire Süt ü tüm Türkiye ye ulaştırmayı hedefledik , sitemiz hayata geçti ve siparişleri almaya başladık.

Editör: Haber Merkezi