Eğitim öğretim alanında önemli adımların atıldığı Bayındır’a bir müjdeli haber daha geldi. Bayındır Ülfet Onart Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okulu olarak onaylandı. Okul 2022 LGS sonuçlarına göre öğrenci alacak. ÖSYM verilerine göre proje okullarından mezun olan öğrenciler Üniversitelere yerleşmede çok yüksek performans sergiliyor.
Konuyla ilgili konuşan Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Ökay, Ülfet Onart Lisesi’nin 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren öğrenci alımını merkezi sınav sistemiyle yapacağını söyledi. Ökay, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;
“Bakanlık tarafından proje okulu onaylanmasından mutluyuz. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e ve desteklerinden ötürü Bakan Yardımcımız Petek Aşkar ve Sadri Şensoy’a, büyük emeklerinden dolayı Kaymakamımız Mehmet Ali Öztürk’e, Belediye Başkanımız Uğur Demirezen’e, şükranlarımı sunuyorum. Okul Müdürümüz Ali Sanlı’ya, tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize ise emek ve çabalarından ötürü ayrıca teşekkür ederim. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun. Okulumuz bir sonraki eğitim ve öğretim yılında merkezi sınav sistemi ile 90 kişilik kontenjan olarak eğitim hayatına başlayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi