Öğrencilerine geleceğin eğitim modelini sunmaya hazırlanan Uğur Okulları Tire Kampüsü tanıtım toplantısı Uğur Okulları PDR ve AR-GE’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış SEZGİN, Sınavlar ve Yayınlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adil KURT, Eğitim Öğretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arda ERGEZ, Uğur Okulları Tire Kampüsü Kurucu Temsilcisi Yıldırım BAYTEKİN ve Uğur Okulları Tire Kampüsü Kampüs Müdürü Emel OKAT’ın katılımıyla Uğur Okullarının Yenilikçi Eğitim Yaklaşımları anlatılarak gerçekleştirildi. İzmir’de; Aliağa, Bayraklı, Bornova, Gaziemir, Güzelbahçe, Menemen, Narlıdere, Örnekköy ve Karşıyaka’da bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, Tire Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekleyecek. Tire’deki Uğur Okulları Eğitim Kampüsü, Uğur markasının İzmir’deki 10’nuncu kampüs olacak.

UĞUR’DA BAŞARI : YENİLİKÇİ EĞİTİM YAKLAŞIMLARI VE YAYINLARIMIZ
Uğur Okulları Sınavlar ve Yayınlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adil KURT ; “Pandemi sonrası dijital teknolojilerin eğitime entegrasyonun artık okul seçim kriterleri arasında ilk sıralarda yer aldığını ve bu yeniliği yıllar öncesinden öngörmüş bir eğitim kurumu olarak Uğur Okullarında Kişiye Özgü ve Yapay Zeka Tabanlı Dijital öğrenme platformu Metodbox’ı kullandıklarını”  söyledi.
Uğur Okullarında Ulusal ve Uluslararası sınavlardaki başarının temel ilkesi Uğur Okulları Yayınları ve Ortak Ölçme Değerlendirme sınavlarının olduğunu ifade etti.


TÜRKİYE GENELİNDE 79’I KAMPÜS 113 OKULUMUZDA EŞGÜDÜMLÜ AKADEMİK EĞİTİM ÖĞRETİM
79’i kampüs olmak üzere toplam 113 okulda kaliteli eğitimi öğrencileriyle buluşturduklarını belirten Uğur Okulları Eğitim Öğretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcı başarıyla eğitimlerini sürdüren 85 bin öğrencimizin iyi bir eğitim almaları ve bir dünya vatandaşı olarak yetişmeleri. Tüm okullarımızda aynı müfredatı, aynı kaynakları, aynı öğretim süreçlerini, aynı projeleri eş zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz.“ dedi.
Uğur Sınava Hazırlık merkezi, STEM Eğimi, kodlama eğitimi , yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi , 5 dil 2 beceri odaklı eğitim  yaklaşımından bahseden Genel Müdür Yardımcısı Arda ERGEZ ayrıcalıklı eğitim hizmetlerini anlattı.

AR-GE YATIRIMLARIMIZI ÖZENLE SÜRDÜRÜYORUZ 
Uğur Okulları PDR ve ARGE’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış SEZGİN “Tüm süreçlerimiz iç denetim birimimiz tarafından denetleniyor. Hem okullarımızda hem kurslarımızda belirlediğimiz 1269’den fazla iç denetim kriterimiz var. Günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını göz önünde tutarak her daim kendimizi geliştirmeye açık bir kurum olarak AR-GE yatırımlarımızı özenle sürdürüyoruz. ‘Öğretmene yapılan yatırım çocuklarımıza ve geleceğe yapılan yatırımdır’ inancıyla Türkiye genelinde hizmet içi eğitimler düzenliyoruz.” Yoğun Veli katılımının olduğu tanıtım toplantısında Genel Müdür Yardımcısı Barış SEZGİN, Kişiye özgü çözüm odaklı ve proaktif rehberlik hizmetlerinden bahsetti.

EN DONANIMLI EĞİTİM OLANAKLARI TİRE VE BÖLGEMİZ İÇİN 
Uğur Okulları Tire Kampüsü Kurucu Temsilcisi Yıldırım BAYTEKİN; “30 derslikli kampüsümüzde STEM Laboratuvarı, Görsel Sanatlar ve Müzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kütüphane, robotik laboratuvarı, fen laboratuvarı, kapalı spor salonu, futbol, basketbol ve voleybol sahası gibi birçok fiziki olanak yer alacak.692 öğrenci kapasiteli yeni kampüsümüzde velilerimizin Uğur’a emanet ettiği çocuklarımıza kendi çocuğu gibi eğitim-öğretim verecek olan öğretmenlerimizle güçlü bir kadro kurduk.” dedi.
Okul Kurucu Temsilcisi Yıldırım BAYTEKİN “Güçlü akademik kadrosu ile en donanımlı eğitim olanaklarını sunmayı hedeflediğini söyledi.

UĞUR OKULLARI TİRE KAMPÜSÜMÜZ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE GÜÇLÜ VE DONANIMLI AKADEMİK KADROMUZ İLE BULUŞUYOR
Uğur Okulları Tire Kampüsü Kampüs Müdürü Emel OKAT ; “Yarım asrı aşkın deneyim ve başarısıyla eğitime devam eden Uğur Okulları olarak Tire Kampüsümüzde öğrencilerimizle buluşacak olmanın mutluluğunu ve ilçedeki ilk global, ulusal ve kurumsal ağa sahip eğitim kurumu olmanın gururunu yaşıyoruz.” 

“ Okul öncesinden ortaokula kadar eğitim verecek kampüsümüzde öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de öğretim kadrosu ile mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunacağız.” Şeklinde konuşan Kampüs Müdürü “Günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını göz önünde tutarak her daim kendimizi geliştirmeye açık bir kurum olarak veli, öğrenci ve öğretmen eğitimlerini önemsiyoruz.” dedi.
Türkiye’de eğitimin öncüsü olmuş bir kurum olan Uğur okullarının bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Uğur Okulları Tire Kampüsü üdürü Emel OKAT ; “Güçlü ve nitelikli bir ekiple  Tire’de hizmet vermek bizim için büyük bir gurur olacak.” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi