2006 yılından beri Tire’de eğitim alanında büyük başarılara imza atan, verdiği eğitimlerle zirvede olan Tire Özel TAC Fen ve Anadolu Lisesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını sonucu ülke genelinde eğitim kurumlarının faaliyetlerine ara vermesinden sonra sürdürdüğü çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Tire TAC Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi açıklamasından hemen sonra uzaktan eğitim faaliyetlerine başlamış, kendi öğrencilerine sunduğu Online Eğitim ve Online Deneme Sınavları ile öğrencilerin okullarından ve öğretmenlerinden uzak kaldığı bu dönemde öğrencilerini başarıyla bir adım öne çıkarmıştı.

Kendi alt yapısını satın aldığı Dijital Sınıf platformu ile video derslerle ve canlı yayınlarla öğrencilerinin konu eksikleri ve sorularını çözüme kavuştururken etkin rehberlik faaliyetleriyle de sürecin kontrolü sağlayan Tire TAC Lisesi 3 Haziran itibariyle TAC Fen ve Anadolu Lisesi bünyesinde olan Berrak Özel Kurs Merkezinde telafi eğitim ve sınavlara hazırlık kurslarıyla yüz yüze eğitimlerine başladı.

Kurumun genel faaliyetleriyle ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Okul Kurucusu Oktay Aykutalp, yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Özellikle sayın veli ve öğrencilerimizin şu konuda dikkatini çekmek istiyoruz. 9.sınıfta çevre illerdeki ve ilçemizdeki fen lisesine giden öğrenciler daha sonra karar değiştirerek son 2 yılda okulumuz TAC Fen lisesini tercih etmektedirler. Bu durum bizleri hayli mutlu etmektedir. Tercih edilmemiz geçmişten gelen eğitim öğretimde ki gücümüzün dershaneye dayanmasıdır. Bu yüzden bizi tercih eden veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm bunların yanında 2020-2021 eğitim öğretim yılı için okul ve kurs kayıtlarımız devam etmektedir. Yeni normalleşme sürecine de uyum sağlayan kurumumuz sosyal mesafeye uygun hale getirdiği 12 kişilik sınıflarla yeni eğitim dönemine başlamayı beklemekteyiz.”

Editör: Haber Merkezi