Özel Tire TAC Fen ve Anadolu Lisesi her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS’deki farkını ortaya koydu. TAC Lisesi ve Berrak Özel Öğretim Kursu öğrencilerinden İlker Badur, girdiği üniversite sınavında Türkiye 475.’si olarak büyük bir başarı elde etti. Başarılı Öğrenci İlker Badur, bugün TAC Fen ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Badur’u Okul Kurucuları Oktay Aykutalp ve Muzaffer Kavcar birlikte ağırladı. Badur’un başarısını karşılıksız bırakmayan okul yönetimi öğrenciyi tebrik ederek şık bir kol saati ile ödüllendirdi. Özel Tire TAC Fen ve Anadolu Lisesi İlker Badur’un yanı sıra yine Türkiye genelinde ilk 10 BİN’in içinde 9 öğrenciyi, ilk 50 BİN’in içinde 32 öğrenciyi ve ilk 100 BİN’in içinde 84 öğrenciyi dereceye soktu. 

“BU BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

TAC Fen ve Anadolu Lisesi Kurucuları konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, bu başarının tesadüf olmadığını söyledi. Tire’de 2006 yılından beri hizmet verdiklerini hatırlatan kurucular, her yıl olduğu gibi bu yıl da elde edilen önemli başarıların gururunu yaşadıklarını kaydetti. Okul yönetiminden yapılan açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi;

“2006 yılından bu yana hizmet verdiğimiz Tire’de, gelenek haline getirdiğimiz bu başarılar asla tesadüf değildir. Bu başarılar disiplinli çalışma, öğretmenlerimizin öğrencilere gösterdiği yakın ilgi ve alakanın neticesidir. Bizler bu tür göğsümüzü kabartan başarıları gelenek haline getirdik. Çok zor bir üniversite sınavında önemli bir başarı elde ettik. Türkiye genelinde 475. sıralamaya sahip olan bir öğrencimiz oldu. İlker Badur isimli öğrencimiz girmiş olduğu sınavda Türkçe Matematik alanında Türkiye 475.’si olmuştur. Kendisini bugün okulumuza davet ettik. Başarısından ötürü kendisini tebrik ettik ve bir ödül verdik. Açıkçası bu beklediğimiz bir başarıydı. Kurumumuzun başarısı sadece İlker Badur ile sınırlı değildir. Yine Türkiye genelinde ilk 10 BİN’in içinde 9, ilk 50 BİN’in içinde 32 ve ilk 100 BİN’in içinde 84 derece alan öğrencimiz var. Hem TAC Fen ve Anadolu Lisesi olarak hem de Özel Öğretim Kursu olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Tire’de her yıl en üst dereceleri yakalayarak en önde olmayı başardık, bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz.

‘PANDEMİDEN KAYNAKLI AÇIKLARI KAPADIK’

Koronavirüsle mücadele ettiğimiz dönemde öğrencilerimizin pandemiden kaynaklı eksikliklerini çeşitli yöntemlerle kapattık. Öğrencilerimizi kursumuza kaydederek onlara yüzyüze eğitim verdik. Öğrencilerimizin kapanmalardan kaynaklı eksikliklerini açtığımız kurslarla tamamladık. O dönemde hiçbir öğrencimizi mağdur etmedik. Bizler TAC Eğitim Kurumları olarak yüzyüze eğitime önem veren, mümkün olduğu kadar yüzyüze eğitim yapmaya çalışan bir kurumuz. Bundan sonrası için de aynı prensiple çalışmaya devam edeceğiz.  Başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz”

Editör: Haber Merkezi