Uzaktan Eğitim ile ilgili olarak Okul Müdürü Yunus Özfırat:

"Bu süreçte ‘’Tatil Değil Uzaktan Eğitim" sloganıyla; kurumumuzca belirlediğimiz canlı yayın programı üzerinden derslerimizi gerçekleştirmekteyiz. Öğrencilerimiz bu uygulamayı; Android, İOS ve Bilgisayar üzerinden rahatlıkla kullanmaktadırlar. Bu program çerçevesinde öğretmenlerimiz , öğrencilerimize ders saatlerinde sınıf linki göndererek öğrencilerin canlı yayın derslerine katılımını sağlamaktadırlar.

Öğrencilerimiz bu derslerde aktif bir şekilde katılım gösterip , programın konuşma özelliği sayesinde aynı sınıflarında olduğu gibi öğretmenlerimizin canlı ders anlatımına  katılım sağlayıp, sorular yöneltip, cevap verebilmektedirler.

Derslerimiz, eğitim kurumumuz bünyesindeki Fen ve Anadolu Lisesinin tüm sınıfları ile  Özel Öğretim Kursundaki tüm sınıflarımızı kapsamaktadır. Canlı yayın derslerimizi normal eğitimdeki ders saatlerimizle eşit hale getirerek, öğrencilerimizin derslerden geri kalmalarını engelledik. Ders saatleri dışında öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin tüm sorularını canlı yayında çözerek öğrencilerle sürekli etkileşim halindedir.

Tire’de ilk olarak başlattığımız bu sistem velilerimiz tarafından çok beğenilmiş, kurumumuz sayesinde çocuklarının eğitimlerinden geride kalmadığını, içlerinin çok rahat olduğunu ve kurumumuza güvenmekte haklı olduklarını belirtmişlerdir.

İçinde bulunduğumuz pandemik şartlardan Tire'mizin ve ülkemizin en kısa zamanda kurtulmasını temenni ediyoruz. Aynı zamanda bütün vatandaşlarımızın bu süreci evlerinde geçirmelerini, Boğaziçi Eğitim Kurumlarının Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Mezun Öğrencilerimizin derslerinden geri kalmayacaklarını, "Evde Kal ama Eğitiminden Geri Kalma" diyerek Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak tüm eksik konu ve derslerinizi tamalayacağımızı bilmenizi, kalbinizin rahat içinizin huzurlu olmasını istiyorum...Boğaziçi Egitim Kurumları aldığı tedbirler ile uzaktan eğitim sorunlarını halletmiştir ve gelecek günler için de hazırlıklıdır...İçiniz rahat,keyfiniz yerinde olsun..."Evinizden Çıkmayın !"... Boğaziçi evinize ulaşır, çocuklarınızı eğitimsiz bırakmaz" dedi.

Editör: Haber Merkezi