Tire’nin seçkin eğitim kurumlarından biri olan Özel Tire Gökkuşağım Anaokulu, dönem başından bu yana öğrencilerinin yapmış olduğu etkinlikleri halka açtı. Gölet Rekreasyon alanında düzenlenen sergiye Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü de katılarak destek verdi.

Cumartesi Günü sabah 09:00’da açılan sergi akşam 21:00’e kadar ziyaretçi kabul etti. Sergiye gün içinde yüzlerce vatandaş ziyaret etti. Minik öğrencilerin 1 yıl boyunca öğretmen ve aileleriyle birlikte yapmış olduğu etkinlikler burada ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Minikler sergide palyaço etkinlikleriyle coşarken aileler de öğretmenler tarafından okul ile ilgili bilgilendirildi.

Özel Tire Gökkuşağım Anaokulu Kurucusu Çınar Sarıpınar sergiyle ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Özel Tire Gökkuşağım Anaokulu’nda eğitim gören çocuklarımızın yapmış olduğu etkinliklerin sergisindeyiz. Bu sergide çocuklarımızın yıl boyunca yaptıkları etkinlikleri sergiliyoruz. Biz sadece etkinlik amaçlı değil, öncelikle eğitim amaçlı bir anaokuluyuz. Bunu özellikle belirtmek isterim. 3 yaştan 6 yaşa kadar hizmet veriyoruz. Öğrencilerimize 72 aya kadar hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra sergimizde yapmış olduğumuz etkinlikleri tanıttıktan sonra eğitimle alakalı velilerimize bilgi veriyoruz. Bahçeşehir Koleji Güney Kampüsü kardeş okul olarak bize destek verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen ailelerimizi kurumumuza bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi