Tiregücü Spor Kulübü ve Pınar Karşıyaka Basketbol Okulu yöneticileri geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. Gölet Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine genç sporcular aileleriyle birlikte katıldı. Yaklaşık 200 kişilik iftar yemeğine Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Koca da katıldı. Düzenlenen yemekte aileler birbirleriyle kaynaşırken çocuklar da gönüllerince eğlendi. Spora ve sporcuya verdiği önemle bilinen Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, yaptığı konuşmada genç sporculara her zaman destek vereceğini söyledi.

İftar programında konuşan Genç Tiregücü Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Deniz Evren Özkul, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Değerli veliler;

8 aylık çalışmamızın karşılığını birbirine sımsıkı bağlı bir aile modeliyle aldık. Çoğu emeğin sizlere ait olduğu bu iftar yemeğinde sizlerle ve çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu süreçte Gençllik Spor İlçe Müdürümüz Sayın Mustafa Koca bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Huzurlarınızda kendisine de teşekkür ediyorum. Basketbol antrenörümüz Ozan Eren hocamıza da ailemize sağladığı katkıdan ötürü teşekkür ediyoruz. TireGücü Spor Kulübü ve Pınar Karşıyaka Basketbol Okulu olarak bir yandan çocuklarımızı eğitirken bir yandan da bu gibi sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. Tire Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek de bizlere destek olacağının sözünü verdi. Kendisine huzurlarınızda ayrıca teşekkür ediyorum”

Editör: Haber Merkezi