Tire Tac Lisesi, bir süre önce başlattığı kurum ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Okulun kurumsal faaliyetlerinin, eğitim anlayışlarının, başarılarının ve farklılıklarının anlatıldığı ziyaretlerde ayrıca kurum çalışanlarının çocuklarına kendi okullarına kaydolmaları durumda özel bir indirim uygulayacağına dair protokol imzalanıyor.

Geçtiğimiz hafta Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile başlayan kurum ziyaretleri, Tire Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Tire Ticaret Odası ve Tire Süt Kooperatifi ile devam etti.

Bu hafta ise Bayındır Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gerdan ziyaret edildi. Bayındır’dan da birçok öğrenciye hizmet veren Tire Tac Lisesi’nin Bayındır ziyaretlerine ilçedeki diğer kurumlarla devam edeceği öğrenildi. Tac Lisesi’nin nazik ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını ifade eden Bayındır Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gerdan, imzalanan protokolün çok önemli olduğunu ve en yakın zamanda protokolü belediye personeline duyuracaklarını ifade etti.

Tac Lisesi idarecileri Bayındır’dan sonra Tire Halk Eğitim Müdürlüğü ve Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de ziyaretlerde bulundu. Her iki kurumla daha özel indirim protokolleri imzalandı.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Tire TAC Lisesi Müdürü Abdülkadir Yar; “ Kurum ziyaretleri bizim için çok önemli. Uzun yıllar dershane olarak hizmet veren okulumuz lise olarak ikinci senesini yaşıyor ve çok başarılı işlere imza atıyor. Bunların daha çok bilinmesi, Tire’nin ve Bayındır’ın büyük kurumlarınca desteklenmesi çok güzel. Bizleri makamlarında ilgiyle karşılayan tüm yetkililerimize teşekkürler, bu kurumlara bağlı personellerin ve üyeleri çocuklarına bir indirim olanağı sağlamak bizim de onlara destek olduğumuzun bir göstergesi. TAC Lisesi olarak Tire’de ve Bayındır’da ziyaretlerimize devam edeceğiz, bizler de okulumuza kurumlarımızı bekleriz.”

Editör: Haber Merkezi