Tire Belediyesi’nin desteklediği proje, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven'in katılımlarıyla renkli sıcak görüntülere sahne oldu.

Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki 6 engelli öğrenci ve 6 protokol üyesinin baş başa seramik kuş yapmasını ve bunu şehrin uygun görülen bir yerine yerleştirilecek kalıcı kılınmasını öngören proje tamamlanarak Gölet çevresinde önceden belirlenen yerine yerleştirildi.
Geniş bir paydaş katılımı olan projenin danışmanlığını Halk Eğitim Merkezi İletişim Becerileri Öğretmeni Şendağ Albayrak yaptı. Projenin yapım ve yürütülmesi çalışmalarını da Bircan Uludağ, Suna Yaygın, Sema Kaçmaz, Münevver Dinçol ve Volkan Akdır birlikte yaptılar.
 


CEYLAN TANRISEVEN’DEN DESTEK
Projeye destek veren Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven çalışmalara katılarak öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrenciler ve Proje sorumlularıyla birlikte seramik kuş yapım çalışmalarına katılan Tanrıseven çocukların mutluluklarına ortak oldu. Bu güzel ve anlamlı projeyi planlayan ve yürüten ekibe de ayrıca teşekkür etti.,

Editör: Haber Merkezi