tire-bilgi-kolejiTire Bilgi Koleji 2012 SBS’de 500.000 puan alan 3 öğrencisine de, daha önce 500.000 puan alan 8 öğrencisine verdiği gibi dizüstü bilgisayar verdi.

HaberTire

Öğrencilerin başarılarını takdir ettiğini belirten Okul Müdürü İsmail Özgüç “Öncelikle tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.si oldukları ve Tiremizin adını duyurdukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu dereceler kendilerinden sonra okuyacak olanlara, siz de yapabilirsiniz mesajı veriyor ve başarı çıtasını yükseltiyor. Tabi bu başarıda hocalarımızın payı da çok büyük. Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ancak benim gözümde bu başarıda okul ve öğrencinin katkıları ne kadar büyükse velilerin de katkıları o kadar büyük. Maddi fedakârlıkta bulunup çocuklarını özel okula göndermeseler, okul ve öğretmen ile irtibatlarını kesseler bu başarı yakalanamazdı. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Daha önce 8 Türkiye 1.miz vardı. Onlara da dizüstü bilgisayar hediye etmiştik. Şimdi 11 Türkiye 1.miz oldu. İmkânlarımız daha iyi olsa daha güzel hediyeler vermek isterdik.” Dedi. Konuşmasının sonunda öğrencilere hediyelerini vererek bir kez daha başarılarının devamını diledi.

Dereceye giren öğrenciler Nesibe Ersoy, Ege Kantarcıoğlu ve Mehmet Can Öz dizüstü bilgisayarlarını alırken kazandıkları başarının mutluluğunu bir kere daha yaşadılar.

Başarının kaynağı ile ilgili bilgi veren okul yetkilileri, okulda özellikle 8.sınıfta çok düzenli ve yoğun bir çalışma temposuna girildiğini, en zayıf öğrencilerin bile sene başı puanları ile sene sonu puanlarının çok farklı olduğunu belirtti. 460 SBS puan ortalaması ile İzmir’de değil Türkiye’de en başarılı okullar arasında yer alan Bilgi Kolejine 8.sınıfta yeni kayıt yaptırmak isteyen veliler olduğu için 2 sınıf olan 7.sınıfları bu yıl 8.sınıfta 3 sınıfa çıkardıklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi