Kış ayında soğukta üşüyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara, maddi imkanı olmayan öğrencilere ve engelli vatandaşlara atkı, bere ve eldiven dağıttı.


 Geçen sene de ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ramazan paketi hazırlayıp dağıtan Tac Lisesi öğrencisi Berkay Kaynak, bu projesini Okul Kurucusu ve Müdürü Oktay Aykutalp ile paylaştı, okul idaresi de öğrencilerinin bu yardım kampanyasına destek olmaya karar verdi. Berkay’ın projesi okul arkadaşlarına da anlatıldı ve projeye Tac Lisesinin öğretmenleri ve öğrencileri de maddi, manevi destek sağladı. Tire İş’in katkılarıyla hazırlanan atkı ,bere ve eldivenler Tire Kız Meslek Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere, Bayındır Efe Rehabilitasyon Merkezindeki engelli öğrencilere ve Tac Lisesi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 


Okul Müdürü Oktay Aykutalp : “ Öğrencimiz Berkay’ı böyle bir sosyal sorumluluk projesi başlattığı için tebrik ediyoruz, okulumuzda böyle projelere katılmak isteyen tüm öğrencilerimizi destekliyoruz, projeye katılan okulumuzun diğer öğrencilerine, öğretmenlerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızı sağlayan kurumlarımıza da teşekkürler.”
 

Editör: Haber Merkezi