Kaymakam Tanrıseven'in öncelik olarak özel önem verdiği eğitim hususunda taleplerini dile getirmek için bir araya gelerek Kaymakamlık makamına gelen öğrenci velileri sorunlarını ilk ağızdan aktarma fırsatı buldu. Vatandaşlar, sorunlarını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz’a iletti.
    Öğrenci velileri, Kaymakamlık Toplantı Salonunda, eğitim ile ilgili sorunlarını doğrudan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz'a aktardılar. Veliler, bazı okul ve sınıflardaki öğrenci sayısının fazlalığı ve taşıma ile ilgili sorunlar başta olmak üzere çeşitli konulardaki taleplerini Müdürlere iletti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri sorunları tek tek not alarak, çözüm konusunda gayret göstereceklerini belirtti. Veliler, Kaymakam Tanrıseven başta olmak üzere kendileri ile yakından ilgilenen yetkililere teşekkürlerini ileterek kurumdan ayrıldılar.

KAYMAKAM TANRISEVEN: “VELİLERİMİZİN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”
    Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Kaymakam Tanrıseven şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın her konuda duyarlılığı çok önemli. Gelişmek, birlikte sorunların üzerine gitmekten geçiyor. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ilk talimatımda, ‘Okulları iyi bir biçimde yönetmek, okul ve sınıf mevcutlarını adaletli dağıtmak Milli eğitimin asli görevlerindendir. Bütün okulları gözden geçirin ve öğretmenlerin, optimal kapasitede öğrencilerine eğitim vereceği bir düzenleme yapın’ demiştim. Velilerin dilek ve talepleri doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılacaktır.” 
 

Editör: Haber Merkezi