Körfez SBSGeçen yıl SBS’de (Seviye Belirleme Sınavı) 3 Türkiye 1.’si çıkaran Körfez Dershanesi Tire SBS Şubesi, aynı başarıyı bu yıl da gerçekleştirerek, şampiyonların çıktığı adresi oldu.

Naciye SOSUR / Büyük Tire Gazetesi

2012 Seviye Belirleme Sınavının sonuçları açıklandı. 2011 SBS’de 3 Türkiye birincisi çıkartan Körfez Dershanesi SBS Şubesi, bu yıl da 3 Türkiye 1.’si çıkartarak Türkiye genelinde bir rekora imza attı. Körfez Dershanelerinin Türkiye genelinde 116, İzmir’de ise 31 şubesi bulunuyor. İzmir ilinde toplam 9 tane Türkiye birincisi çıkaran Körfez Dershaneleri arasında, çıkardığı 3 Türkiye birincisi ile farklı şekilde ilk sırada yer alan isim, Tire Körfez SBS Şubesi oldu. Bu başarısıyla dershane sadece Tire’nin değil Ege Bölgesi’nin hatta Türkiye’nin önde gelen dershaneleri arasında yerini aldı.

Üstü üste iki yıldır 3’er adet SBS Türkiye 1.’si çıkaran Körfez Dershanesi Tire SBS Şubesi’nin Müdürü Arif Tıbıkoğlu, 2012 yılında çıkardıkları şampiyonlar; Ege Kantarcıoğlu, Mehmet Can Öz, Nesibe Ersoy ile gurur duyduklarını belirtti. Tıbıkoğlu mutluluğunu ve duygularını şu görüşlerle dile getirdi: “Türkiye birincilerimiz ile dün sabah saat 10:00’daGenel Müdürlüğümüz tarafından basın toplantısı yapıldı. Ulusal ve yerel medyanın olduğu toplantıda öğrencilerimize plaket ve çeyrek altın hediye edildi.

Bir yıl süren; sistemli, teknolojinin imkânlarından yararlanan, özverili ve öğretmenlerimizin fedakârlığına dayanan eğitim sistemimiz ile öğrencilerimiz başarılı oldular. Bu başarıda velilerimizin çok büyük katkısı var. Çünkü onlar her zaman bizim yanımızda oldular. Biz öğrencilerimizi takip ettik, varsa sıkıntılar velilerimiz ile paylaştık, ortak akıl ile problemler çözüldü.”

Editör: Haber Merkezi