Ergün ÇELİK

 

Tire doğumlu olan Prof. Dr. Şuur Nizamoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevlisiydi. Uzun yıllar boyunca başarılarla adından söz ettiren Tireli profesör, aynı fakültede Matematik Ana Bilim Dalı Başkanı oldu. Tam bir matematik ve eğitim aşığı olan Nizamoğlu, hayatının sonuna kadar eğitim sektöründe çalıştı.

 

KALP KAPAKÇIĞINDA ENFEKSİYON VARDI

Edinilen ilk bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde kalp kapakçığında enfeksiyon olduğu belirlenen Şuur Nizamoğlu, tedavi için Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Burada 2 gündür tedavi gören başarılı profesör, dün akşam saat 20:00 sıralarından hayatını kaybetti.

 
CENAZESİ TİRE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Profesör Nizamoğlu’nun ölüm haberi, Tireli dostlarını, akrabalarını ve tüm eğitim camiasını yasa boğdu. Şuur Nizamoğlu’nun cenazesi görev yaptığı Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi’nde yapılacak resmi törenin ardından memleketi Tire’ye getirilecek. Cenazesi, Tire Paşa Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının sonrasında Tire Asri Kabristan'a defnedilecek. 




Editör: Haber Merkezi