Polis Olacak ÖğrencilerTire’nin Kireli Köyü Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencileri, Tire Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’ın bizzat ilgilendiği öğrencilerin çoğu, polis olmak istediklerini belirtti.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Polis olmak hayali ile yaşayan küçük öğrenciler, Tire Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçeye bağlı Kireli Köyü Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencilerinden oluşan ziyaretçi grubu, önceki gün sınıf öğretmenleri Nazan Keten ile birlikte Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’ın makamına giden 11 kız, 10 ise erkek olan toplam 21 öğrenci, ‘polis olmak istediklerini’ ifade ederek, konuyla ilgili bilgi almak istediler.

Küçüklerin bu istekleri ile bizzat ilgilenen Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, polislik mesleği hakkında bilgiler vererek; nasıl polis olunacağı, hangi süreçlerden geçmeleri ve neler yapmaları gerektiği hakkında soruları yanıtladı. Öğrenciler daha sonra müdürlük bünyesindeki departmanları dolaşarak gözlem yaptılar. Daha sonra miniklere Emniyet Müdürü Tuğan ve Başkomiser Ayhan Çelik tarafından çikolata ikram edilip, balon dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi