ozel-tire-dershanesiTire’de dershanecilik eğitimi denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Özel Tire Dershanesi-Açı ve ODTÜ yayınları, okulların kapanmasıyla eğitim çalışmalarını gevşetmedi. Dershane yönetimi; 12 Haziran itibarı ile gelecek yıl 8. ve 12. sınıflarda okuyacak öğrenciler için 3 hafta sürecek bir hızlandırılmış eğitim dönemi başlattı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin önde gelen dershanelerinden olan Özel Tire Dershanesi-Açı ve ODTÜ Yayınları, herkesin yaz tatili rehavetine kapıldığı şu günlerde tatil öncesi hızlandırılmış eğitim kurslarını başlattı. 12 Haziran tarihi itibarı ile başlayan ve toplam 3 hafta sürecek olan kurslar, önümüzdeki eğitim yılında 8. sınıfta okuyacak ve SBS’ye girecekler ile 12. sınıfta okuyacak YGS öğrencilerine yönelik olacak.

Haftanın dört günü; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 6’şar saatten yapılacak olan eğitimlerde Açı Yayınları’nın ve ODTÜ Yayınlarının eğitim kitaplarını ve dergilerini kullandıklarını ifade eden Özel Tire Dershanesi Kurucusu İsmail Türköz, “Öğrencilerimizi yaz tatili öncesinde bu hızlandırılmış süreçten geçirerek tatile göndermek istedik. Böylece önümüzdeki eğitim yılının başında daha hazır bir şekilde kaldığımız yerden devam etme şansımız olacak. Bundan dolayı fedakarlık yapan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

2 Ağustos tarihinden itibaren ‘LYS Matematik kampları’nın da başlayacağını ifade eden Türköz, “Herkesçe bilinen seçkin kadromuzla; YGS, LYS ve SBS sınavları için özenle seçilmiş Açı ve ODTÜ yayınlarının eğitim setleri ile eğitim hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ücretsiz özel derslerimiz, soru çözüm günlerimiz, gece etütlerimiz, 12. ve 8. Sınıflar için her hafta kesintisiz denem sınavlarımız ile eğitim çıtamızı her geçen yıl daha da arttırarak 26 yıldır hizmetlerimizi sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi