Ergün ÇELİK


Oluşum Eğitim Kurumları;  Tire Ziraat Odası ile aralarında imzalanan protokolde Tire Ziraat Odası üyelerine ve personellerine bursluluk sınavı harici belirli oranda indirim uygulamasının sözünü verdi. Eğitime olduğu gibi çiftçiye ve üreticiye de büyük ölçüde önem veren Oluşum Eğitim Kurumları, Tireli çiftçiyi unutmadı. Çiftçilere özel hazırlanan protokol ile bundan böyle Tire Ziraat Odası’na üye olan vatandaşların çocukları Oluşum Eğitim Kurumları’nın indirimli fiyat politikalarından faydalanabilecek. 


Eğitimi destekleyen bu tür protokollerde her zaman desteklerinin olduğunu belirten Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu ise imzalanan protokolden son derece memnun kaldığını ifade etti. Bundan sonraki süreç için her iki kurum arasında karşılıklı imzalar atıldı ve sözler verildi.
Öte yandan Oluşum Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada; “Tire’de ki eğitim anlayışını destek ve bursluluk indirimleriyle ticari meta olmaktan uzaklaştıran Oluşum Eğitim Kurumları, yeni Eğitim-Öğretim yılına planlı ve sağlam adımlarla yürüyecektir” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi